Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Dajte mu vremena da svoju privrženost ispolji onako kako sam želi, kao i da shvati šta je ono što je vama potrebno – on će se potruditi da nauči vaš jezik ljubavi i ako je to za vas dodir, telesna prisnost, nežne reči, naučiće da se izražava i na taj način. Ali i vi morate naučiti da cenite i vrednujete njegovu istrajnost, podršku, tiho prisustvo, pristojnost i vernost.

View this post on Instagram

What a weekend! It was consumed with lots of family time, sleeping in and of course, cozy retouching- haha! But today was my favourite. We celebrated an early Christmas because our family is all over the place on the actual day and I have to say, it was really nice to mimic Christmas but still know that it’s not over yet. Does anyone get a little blue the day after Christmas? When all the presents and gathering is done? I know I do and now I feel like I get to stretch it out! And for those who know me, that’s an idealllll world. So although the big Christmas dinner is done, I still have a week full of festivities with loved ones, and another mountain adventure with family before getting to celebrate it all over again. This might have to be a new tradition 🍪🎄🥂🎊 Retouched with @nicoleashleypresets Hair/makeup @behindtheblush . . . . . . #adventure #instagood #goals #happy #edmonton #family #afterlight #inspo #sunday #couples #lovers #babes #xmas #lookslikefilm #love #presets #christmas #nicoleashleypresets #tattoos #alwaysgo #yeg

A post shared by Nicole Ashley (@nicoleashley) on

Ne insistirajte na držanju za ruke u javnosti i na ostalim oblicima nežnosti kad je neko prisutan – za njega je to neukusno prikazivanje svog poseda, obeležavanje teritorije i narušavanje privatnosti. Takođe ne pokušavajte da flertujete u njegovom prisustvu, kako biste ga izazvali i naveli na neku reakciju, jer samo ćete ga razočarati i iznervirati. Zar vam je potrebno da bude ljubomoran i ljut, da biste znali da mu je stalo?

Ponekad će biti potrebno da ga uvučete u svoju ljubav – da mu priđete, zagrlite ga i kažete da vam je potrebno malo nežnosti i utehe, da se osećate malo usamljeno i nesigurno, a da se u njegovom zagrljaju ta osećanja gube, da se osećate zaštićeno i blaženo u toplini njegovog zagrljaja – možda će u početku biti zatečen i malo krut, ali će naučiti da ispunjava tu vašu potrebu, ako ostanete diskretni i ne navaljujete tako da se on oseća izmanipulisano i ugroženo.

Kad vam kaže da vas voli, to ima svu težinu, jer on to stvarno oseća i misli. To nije trenutak strasti koji ga je poneo, niti pokušava da nešto postigne time što vam govori ono što biste želeli da čujete. On to kaže zato što je siguran da je tako i zato što ima poverenja u vas i želi da bude sa vama. Izjava ljubavi muškarca koji je inače distanciran i ne voli da pokazuje naklonost u javnosti (a i inače smatra da tu nema šta mnogo da se drami i romantizuje), više vredi od izjave ljubavi nekog ko se zaljubio i čija su osećanja strastvena, ali površna.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/nicoleashley

Brankica Milošević

Editors choice