Tepih

Tepih ima toliko namena. Jedna mu je naravno da ulepša prostor. Druge je da ne dozvoli da se prašina previše raširi po vašem stanu. Dakle, lakše je održavati red kada imate tepih. A najlepše od svega je kada imate tepih vaš dom odmah izgleda kompletnije i potpunije. Takođe, ono što je divna stvar jeste da je glavna svrha tepiha ukoliko volite da sedite na podu, udobnost i dobar osećaj koji vam pruža. 

Neseseri

Kako ne bi stinice, poput šminke i ostalih predmeta držala razbacanim po kupatilu, policama i ormarićima, dobro bi bilo da imaš nesesere. Neseseri ne samo da će ti pomoći da budeš organizovanija, već će skupljajući sve te sitnice, učiniti prostor čistijim. I lakše ćeš se snalaziti, a kada budeš išla na put pakovanje će ti lakše padati.

Mini alat

To je defintivno nešto što je potrebno svakoj kući. Mali čekić, mali šrafciger i sve to minijaturno što može da zatreba u bilo kojoj situaciji. Zato ne čekaj da se tako nešto desi, već se pripremi na vreme!

Sveće za atmosferu

Vaš dom uvek treba da miriše na svežinu i lepotu. U tome će ti mnogo pomoći sveće. Važno je da se i ti, ali i bilo ko ko uđe u tvoj dom oseća lepo i prijatno. Tvoj dom je tvoje mesto opuštanja.

Usisivač, pegla i mašina 

Dakle, sveto trojstvo. Bez usisivača, pegle i mašine za veš teško je funkcionisati. Čak iako misliš da će ti u početku biti lako da sve to čas ti na ruke opereš, pokupiš metlicom mrvice i stvari držiš na ofingeru, već ubrzo ćeš shvatiti koliko ti ovi uređaji nedostaju. Zato neka ti oni budu prvi na listi.

Naslovna fotografija: instagram.com/moonlovers___/

Jelena

Comments