Iii… Zvanično smo ušli u 2018. godinu! Pa, ljudi, srećni vam praznici!

Sada, kada sumiramo utiske što sa sinoćnjeg dočeka, što od prošle godine generalno, šta je ono za šta možeš da kažeš da ćeš zauvek pamtiti iz 2017? Da li je to nova ljubav, novi posao ili neki skroz treći razlog zbog kojeg si se danima smejala, bila srećna i nisi mogla da veruješ šta te je snašlo? Šta god da je u pitanju, to definitivno treba ponoviti i ove godine, zar ne?! Dakle, krenimo u nove pobede!

U međuvremenu, dok čekamo i pre svega stvaramo nove prilike za nove osmehe, hajde da se podsetimo nekoliko najzanimljivijih dešavanja iz sveta poznatih koja su obeležila godinu za nama. Skandali, skandalčići, ali i simpatični gestovi i propusti “tresli” su celebrity sferu, a evo šta je to što ćemo mi zauvek pamtiti.

Da li više voliš Adel ili Bijonse? Ako je tvoje srce u “Adel timu”, verovatno si bila srećna kada si saznala da je ova pevačica moćnog glasa apsolutno izdominirala na dodeli Grammy nagrada. Iako su i Adel i Bijonse nominovane za najvažnije kategorije poput albuma godine i pesme godine, sve nagrade su otišle u ruke Adel koja je tokom govora više puta pohvalila poruku koju Bijonsin album Lemonade zapravo nosi, na šta se ona rasplakala, ganuta. Naravno, Adel je u govoru više puta spomenula i to kako je Bijonse njen idol i kako je obožava, pa je u skladu sa tim svoju Grammy nagradu za album godine bukvalno polomila na pola kako bi mogla da je podeli sa svojom omiljenom zvezdom. Aaaw!

https://twitter.com/ComplexMusic/status/831017216766312448?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fnews%2Fa20646%2Fadele-beyonce-grammys-2017%2F

Dodela Oskara je pak donela pravi skandal! I to prvi – ikad! Film La La Land je proglašen za najbolji, međutim, na kraju se ispostavilo da nije La La Land dobitnik zlatne statue već – Moonlight. Naravno, na kraju su se svi (iskreno?) smejali ovome, ali sama greška nije bila nimalo naivna. Nadamo se da se ovo neće ponoviti…

Comments