Hot topics

7 ključnih razloga zašto je jedini pravi standard lepote onaj koji sama postaviš

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kako da održiš kosu zdravom nakon farbanja kod kuće?

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

1/3

Iii… Zvanično smo ušli u 2018. godinu! Pa, ljudi, srećni vam praznici!

Sada, kada sumiramo utiske što sa sinoćnjeg dočeka, što od prošle godine generalno, šta je ono za šta možeš da kažeš da ćeš zauvek pamtiti iz 2017? Da li je to nova ljubav, novi posao ili neki skroz treći razlog zbog kojeg si se danima smejala, bila srećna i nisi mogla da veruješ šta te je snašlo? Šta god da je u pitanju, to definitivno treba ponoviti i ove godine, zar ne?! Dakle, krenimo u nove pobede!

U međuvremenu, dok čekamo i pre svega stvaramo nove prilike za nove osmehe, hajde da se podsetimo nekoliko najzanimljivijih dešavanja iz sveta poznatih koja su obeležila godinu za nama. Skandali, skandalčići, ali i simpatični gestovi i propusti “tresli” su celebrity sferu, a evo šta je to što ćemo mi zauvek pamtiti.

Da li više voliš Adel ili Bijonse? Ako je tvoje srce u “Adel timu”, verovatno si bila srećna kada si saznala da je ova pevačica moćnog glasa apsolutno izdominirala na dodeli Grammy nagrada. Iako su i Adel i Bijonse nominovane za najvažnije kategorije poput albuma godine i pesme godine, sve nagrade su otišle u ruke Adel koja je tokom govora više puta pohvalila poruku koju Bijonsin album Lemonade zapravo nosi, na šta se ona rasplakala, ganuta. Naravno, Adel je u govoru više puta spomenula i to kako je Bijonse njen idol i kako je obožava, pa je u skladu sa tim svoju Grammy nagradu za album godine bukvalno polomila na pola kako bi mogla da je podeli sa svojom omiljenom zvezdom. Aaaw!

https://twitter.com/ComplexMusic/status/831017216766312448?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fnews%2Fa20646%2Fadele-beyonce-grammys-2017%2F

Dodela Oskara je pak donela pravi skandal! I to prvi – ikad! Film La La Land je proglašen za najbolji, međutim, na kraju se ispostavilo da nije La La Land dobitnik zlatne statue već – Moonlight. Naravno, na kraju su se svi (iskreno?) smejali ovome, ali sama greška nije bila nimalo naivna. Nadamo se da se ovo neće ponoviti…

Editors choice