Čuveni Met Gala bal nije poznat samo po uvek zanimljivim temama koje gosti treba da isprate kroz oblačenje, već i po određenim pravilima ponašanja. Na primer, u 2017. godini niko nije smeo da napravi Met Gala selfi, ali… Da li? Skoro da ne postoji poznata i uticajna osoba koja nije prekršila ovo pravilo, međutim, ovde nije bio kraj kršenju pravila. Šta kažeš na cigarete u toaletu? Još jedan “no-no” je lako pretvoren u “yes-yes”! Žao nam je, Ana Vintur.

Džastin Biber je privlačio mnogo pažnje u 2017, ali je definitivno najveći problem nastao u vezi sa njegovim izvođenjem pesme Despacito (uzgred, da li je ovo pesma 2017?) jer on jednostavno – nije znao reči! Iako je snimio duet sa Luisom Fonsijem i Daddy Yankee, mlađani Biber ipak nije uradio nešto više od toga kao što je, na primer, učenje teksta pesme, a naročito su mu loše išle španske reči. Latino kralj? Ma, da!

https://twitter.com/GeoffyG30/status/877534016131530752?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fmusic%2Fnews%2Fa48196%2Fspotify-apologizes-for-calling-justin-bieber-a-latin-king-because-like-seriously%2F

A sećaš li se trenutka kada je Kejti Peri ocenjivala svoje bivše, a kriterijum je bio koliko su dobri u krevetu? Možda je njoj sve to bilo zabavno, ali verujemo da njenim bivšim ljubavima (ili šemama) baš i nije. Podsećamo, Diplo je bio na trećem mestu, Orlando Blum na drugom, a Džon Mejer je zauzeo počasno prvo mesto. Muzičari dobri frajeri? Sada imamo potvrdu još sa jedne strane!

Comments