Kada rezimiramo 2017. godinu na ovaj način, kako zaobići Kim Kardašijan? Poznata rijaliti zvezda je prošle godine pokrenula svoju beauty liniju pod nazivom KKW Beauty, ali mnogima je zasmetalo to što je na promo fotografijama Kim izgledala mnogo tamnije nego što jeste. Tviter je buknuo, optužujući je da je namerno potamnila svoje lice, pa je Kim jednostavno tu fotografiju povukla i zamenila je onom na kojoj joj je koža svetlija i prirodnija. Kako kaže, nije želela nikoga da uvredi. A čemu taj tamniji ten? Pa…

Svi ljubitelji kultne serije Seks i grad ostali su zabezeknuti kada je Kim Katral rekla “ne” ponovnom ulasku u Samantine cipele. Dakle, ako Kim ne želi ponovo da glumi Samantu, to znači da trećeg nastavka filma Seks i grad neće ni biti. Kako je glumica izjavila, ona jednostavno želi da nastavi dalje, da završi sa serijom jer ipak ima 61 godinu. Uz to, ovde je nastao i manji problem između Sare Džesike Parker i Kim Katral što je još jedan razlog da se treći film jednostavno ne snimi. Ovo je potvrdila i Šarlot, odnosno Kristin Dejvis, dok je Miranda, tačnije Sintija Nikson, ostala bez komentara.

Na kraju, moraćemo da spomenemo i jedan veliki celebrity raskid. Selena Gomez je bila u veeelikoj ljubavi sa The Weeknd-om, navodno su planirali i veridbu, kad ono – bye, bye! I dobro, ne samo da su raskinuli, već se mlada pevačica vratila svom bivšem – Džastinu Biberu! U tom slučaju, iskreno se nadamo da će The Weeknd uspeti ponovo da osvoji srce Bele Hadid jer – tako je fer, zar ne?!

Ah, bila je to dobra godina…

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Comments