Kuhinja je oduvek bila najvažnije mesto okupljanja ljudi, važnih društvenih dešavanja i postizanja ključnih dogovora. Zato je kuhinja Il Primo škole kuvanja pravo mesto za predstavljanje Tegla’s – salata, pasti i slatkiša u tegli, uspešne preduzetničke priče koja je osvojila Novi Sad i Beograd.

Tegla’s brend je osmislio Vladimir Elesin koji je prve salate u tegli ponudio Novosađanima 2014. godine, a nakon što su potpuno osvojile Novi Sad, efektne i ukusne salate u teglama stigle su i u Beograd. Salate koje su okosnica ponude pojavljuju se u čak 13 različtih verzija, a dodatak asortimanu su hladne paste i deserti u tegli. Uskoro Tegla’s uvodi i nove proizvode u asortiman: musli opciju za zdrav doručak i užinu, kao i obroke u tegli koji mogu da se zagreju.

IlPrimo Teglas    svet u tegli i Il Primo škola kuvanja

U saradnji sa Slobodanom Radetom, vlasnikom Il Primo škole kuvanja, prve škole ovog tipa u Srbiji, Tegla’s brend se predstavio kroz kulinarsku radionicu. Za pripremu Tegla’s proizvoda koriste se kvalitetne namirnice, koje su najvažniji deo, uz dresinge koji su posebno osmišljeni za svaku salatu. Vizuelno, tegle su pripremljene i upakovane tako da u slojevima prikazuju sve namirnice, a sama ambalaža (tegla) podstiče na zaštitu životne okoline – što se u praksi realizuje tako što se na svakih 10 vraćenih praznih tegli – dobija jedna puna gratis.

Kroz kulinarsku radionicu je predstavljena i Il Primo škola kuvanja, koja je savršeno mesto za sve one koji žele da nauče, vide i probaju nešto novo iz sveta kulinarstva, koji žele da provedu kvalitetno vreme u druženju i vrhunskoj hrani. U okviru Il Primo škole se realizuje 6 različitih kurseva i gastronomskihradionica na kojima gostuju najbolji domaći i internacionalni kuvari. Pored klasičnih kurseva, u okviru Il Primo škole kuvanja se organizuju i gastronomski “team building” događaji koji predstavljaju nezaboravno iskustvo, kao i prezentacije i promocije artikala, kulinarske emisije itd.

Teglas1 Teglas    svet u tegli i Il Primo škola kuvanja

Bilo da ste osoba kojoj već prženje jaja predstavlja ozbiljan kulinarski izazov, neko ko sa lakoćom priprema savršeni čokoladni sufle ili samo želite da izađete i uživate sa svojim prijateljima, u zabavnoj i opuštenoj atmosferi Il Primo kuhinje iskusićete neočekivano gastronomsko zadovoljstvo. A kada ne kuvate, za gastronomsko uživanje je zadužen Tegla’s sa svojim ukusnim, zdravim i kompletnim obrocima u tegli.

Comments