4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Film “Sedam godina vernosti” (The Seven Year Itch) ostaće upamćen po najpoznatijem filmskom kadru svih vremena gde bela, plisirana haljina lepršajući iznad otvora podzemne železnice otkriva kolena Merilin Monro (Marilyn Monroe). Prizor koji je otkrivao njene gole noge i beli donji veš bio je dovoljan da napuni bioskopske sale, a kasnije je ušao u istoriju kao jedna od najpoznatijih scena u filmu. Upravo taj trenutak zabeležen je na mnogim fotografijama, slikama, koje i danas obilaze svet i izazivaju podjednako oduševljenje kao i davne 1955. kada se film pojavio. Merilin Monro i njena čuvena bela haljina učinile su jedan najobičniji filmski kadar večnim.

Haljinu je dizajnirao Vilijam Travilja (William Travilla). Pitao sam se šta mogu da uradim sa tom najlepšom devojkom koju je Marilin glumila da izgleda čisto i neodoljivo”, rekao je on svojevremeno.

Pre nešto više od godinu dana ova autentična haljina prodata je na aukciji za 4,6 miliona dolara.

slika30 The Best Fashion Moments: Čuvena bela haljina Marilyn Monroe

Nezaboravna sekunda koja svakim danom ponovo oživljava


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim modnim blogovima I’m not a part of your cliche. I’m born this way. i Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Editors choice