Glavne junakinje serije Tračara” (Gossip Girl), jedne od najpopularnijih i najgledanijih serija na svetu, učinile su ovu seriju nezamenjivom i neprikosnovenom zahvaljujući svom izgledu i stilu koji je uvek doveden do savršenstva. Iza ove serije stoji sam vrh svetske modne industrije, pa su tako dve prelepe devojke postale ne samo idoli ženskoj populaciji širom sveta, već i muze najznačajnijih modnih kreatora. Takođe, životne priče, mladalački problemi i aktuelnosti, navele su milione mladih ljudi da se poistovete sa nekim od junaka ove serije i postanu njen verni obožavalac.

Svaka epizoda nosi svoju zasebnu, jedinstvenu modnu priču i izaziva divljenje, međutim, slike koje se najčešće pojavljuju i obilaze svet prikazuju junakinje Bler (Blair Waldorf ) i Serenu (Serena van der Woodsen) u gradu svetlosti – Parizu. Dosledne svom stilu, nasmejane i srećne, dve prelepe devojke odevene su po poslednjoj modi: Serena je u haljini koju je dizajnirao Džordž Čakra (George Chakra), a Bler u haljini Moschino. Njihov izgled upotpunjuje i krasi gomila modnih detalja, kao i neprevaziđene tašnice brenda Chanel. Neka vas originalnost njihovih modnih kombinacija podstakne da i vi budete uvek originalne i prepoznatljive po nečem karakterističnom – samo za vas!

slika 1 The Best Fashion Moments: “Gossip Girl” u gradu svetlosti

Ove devojke znaju kako se uživa

slika 2 The Best Fashion Moments: “Gossip Girl” u gradu svetlosti

Nasmejane i srećne uvek kada su zajedno

slika 3 The Best Fashion Moments: “Gossip Girl” u gradu svetlosti

Serena i Bler nas neprestano podsećaju na dragocenosti pravog prijateljstva

Prethodne tekstove iz serijala “The Best Fashion Moments” možete pogledati ovde.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments