Šta god rekli o glavnoj junakinji serije “Seks i grad” (Sex and the City) činjenica je da Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) ne bledi u sećanjima i ne prestaje da bude inspiracija i uteha ženama širom sveta. Lik Keri Bredšo, kojoj je autentičnost i trajnost postojanja dala glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), izdigla je žensko prijateljstvo na viši nivo, ukazala na prolaznost zaljubljenosti i večitost prave ljubavi, na greške i pogrešne izbore, govorila otvoreno o svim temama, davala odgovore na pitanja, nesramno pokazivala situacije koje krijemo, a dešavaju se i nama i mnogima oko nas, podsticala nas da razmislimo – i predstavila nam život o kojim mnoge žene sanjaju.

Keri je ikona mode i u tome nema konkurencije. Moda je njen način života, njena hrana, tako da nije sasvim jednostavno izdvojiti jednu njenu modnu kombinaciju od mnoštva koje pamtimo. Međutim, danas vam predstavljamo njeno prvo modno izdanje koje ste imali priliku godinama da gledate u toku uvodne špice za ovu seriju. Keri u jednostavnoj roze majici i beloj slojevitoj suknji od tila izgleda kao devojčica na ulicama Njujorka. Nakon te scene, pa do danas – sve haljine čiji je donji deo sa suknjom od tila, pogotovo ako je u pastelnim bojama, odmah se povezuju sa njenim likom. Ona za sobom ostavlja nezaboravne modne tragove zahvaljujući stilistkinji serije Patriši Fild (Patricia Field), koja je nesumnjivo oživela Kerin lik i postavila ga na značajno mesto. Ugledajte se na njena modna izdanja.

slika 134 The Best Fashion Moments: Ona je inspirisala svet

Legendarna suknja od tila postala je njen zaštitni znak


Prethodne tekstove iz serijala “The Best Fashion Moments” možete pogledati ovde.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments