Madona (Madonna) je pre tri godine briljirala i kao reditelj i kao scenarista sjajnog filma pod nazivom “W.E.”. Film krasi neponovljivi duh četrdesetih godina prošlog veka, uzdasi zabranjene ljubavi, istiniti događaji pomešani sa izmišljenim, predivna muzika, enterijeri iz snova, gracioznost dama, životni luksuz, maniri pravih muškaraca, i ono kod čega se zadržavamo – savršenstvo mode i kostima iz tog doba. Prikazana je prava strana romanse veka između princa Edvarda VIII (Edwarda VIII) i Volis Simpson (Wallis Simpson), obične Amerikanke. Opijeni ljubavlju, obavijeni najlepšim tkaninama koje su ogledalo istančanog stila i prefinjenosti, dvoje potpuno različitih ljudi okrenulo je leđa i tradiciji, i pravilima, i čitavom svetu.

Madona ističe da je upravo njihovo odevanje predstavljalo veliki deo slika o njima koje su obilazile svet, s obzirom na to da njihova reč u ono vreme nije bila od velikog značaja – prvenstveno zbog nerazumevanja i osuda koje su im bile upućene. Filmski kostimi nose imena najvećih svetskih modnih kuća poput Dior, Balenciaga, Elze Skjapareli (Elsa Schiaparelli) i Džona Galijana (John Galliano), a za karakterističan i fenomenalan nakit zaslužan je neprevaziđen Cartier, čiji je izuzetan broš, izrađen isključivo za Volis Simpson, ostao do dana današnjeg jedan od njihovih najvećih pečata po kom je Cartier prepoznatljiv. Uživajte u predivnim prizorima.

kolaz slika The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

Sjaj, glamur, ljubav i bol

Edvard i Volis sa psom ispred vile The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

Ljubav, vernost i predanost

Edvard i Volis 11 The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

Usklađena srca, usklađena moda

Edvard i Volis 2 The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

Elegancija koja zrači

Edvard i Volis dve slike The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

I u dobru i u zlu...

Volis osmeh The Best Fashion Moments: Plava krv, zabranjena ljubav i savršena moda

Zanosni osmeh prave dame

Prethodne tekstove iz serijala “The Best Fashion Moments” možete pogledati ovde.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments