Ekscentrična Lejdi Gaga (Lady Gaga) nesumnjivo je za pet godina uspešne karijere pokazala sva svoja lica, izdanja, sposobnosti, umeća i iskazala nesporni talenat koji sve vreme prati smelost i eksperimentisanje – kako muzikom, tako i modom. Ona se nikad ne stavlja u “isti koš” sa ostalim javnim ličnostima, jer se svojim šokantnim scenskim kostimima i izjavama, fenomenalnim originalnim nastupima, pa čak i radom van pevačke profesije, davno izdigla i izdvojila iz bezlične mase. Iako su njen izgled, pesme i spotovi uvek diskutabilni, ova devojka osvojila je ceo svet svojom pojavom i glasom, dostigavši neprevaziđeni uspeh i slavu za tako kratko vreme.

Svaka njena kombinacija je do sada bila dobro zapamćen momenat u svetu mode, ali mi smo odabrali modne trenutke koji su vas možda najviše šokirali i ostavili bez daha još u vreme kada nismo najbolje znali šta možemo da očekujemo od specifične i nesvakidašnje pevačice. U pitanju su Gagina modna izdanja u spotu za pesmu “Bad Romance” – koji je pogledalo više od pola milijarde ljudi! Provokativni, ludi, ekstravagantni, inovativni i do tada neviđeni kostimi učinili su ovaj muzički spot nezaboravnim. Za to je najviše bilo zaslužno jedno od najvećih modnih imena ikada – Aleksandar Mekvin (Alexander McQueen).

slika 113 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Crna kreacija McQueen i kruna koju je dizajnirao Gagin tim “Haus of Gaga”

slika 212 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

“Mother Monster” pomera sve granice

slika 310 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Lejdi Gaga je pronašla srodnu dušu, kada su u pitanju pogledi na modu, a od tada sa zadovoljstvom nosi provokativne kostime Franca Fernandeza

slika 46 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Otkačena Gaga u ekstravagantnim cipelama Alexander McQueen

slika 55 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Kompletna modna kombinacija delo je jednog od najvećih kreatora ovog vremena Aleksandra Mekvina

slika 61 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Uvek drugačija, uvek puna samopouzdanja, uvek svoja

slika 72 The Best Fashion Moments: Rođena na svoj način

Otkad se pojavila u svetu muzike i mode mnogo toga se promenilo i svi su odjednom odlučili da postanu drugačiji, šokantni, privlačni javnosti, ali ona je ostala broj jedan. Gaga u kostimu neverovatnog Nasira Mazhara

Prethodne tekstove iz serijala “The Best Fashion Moments” možete pogledati ovde.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim blogom Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Comments