Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Dejting pravila nisu čvrsta i neprikosnovena, ali možda među ovim smernicama pronađeš ono što otežava tvoj odnos sa muškarcima i zbog čega ti se čini da ti nikako ne ide i da nemaš sreće. Možda su u pitanju toksične dejting navike, kojih nisi svesna.

Gradiš lažnu bliskost (preko mreže)

Uspostavila si kontakt sa nekim, na nekom sajtu za upoznavanje, ili na društvenoj mreži i za kratko vreme već imaš naviku da se sa njim dopisuješ preko celog dana, a uveče se čujete i gledate. Zaljubljuješ se u osobu, koju još nisi videla uživo, a to vaše viđanje se nekako stalno odlaže i prolongira. Lepo je imati osećaj da imaš nekog, ali to nije veza, jer se ne odvija u realnosti – ne prepuštaj se osećanju lažne bliskosti i ne podrazumevaj da osećate isto i da stremite istim ciljevima, dok ne počnete stvarno da se viđate i dok se ne oprobate u realnim životnim situacijama i okolnostima.

Prebrzo odustaješ od nekog zbog površnih stvari

On ne sluša muziku koju ti voliš, ne slažeš se sa njegovim horoskopskim znakom, ima hobi koji ti ne deluje kul…sigurno ima bezbroj razloga, koje vrlo brzo možeš da pronađeš i zbog kojih nekoga možeš odmah da otpišeš, ali to nisu pravi razlozi. Ako nekome ne pružiš šansu – u smislu viđanja i boljeg upoznavanja – možeš da pogrešiš. Ti znaci nekompatibilnosti, možda su obična “optička varka” tvog uma, koji se brani od bliskosti i vezanosti. Možda radije tražiš razlike, nego sličnosti, da bi što pre pronašla izgovor da se udaljiš i da potvrdiš svoje uverenje da nemaš sreće i da ti ne ide.

Editors choice