Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Dejting pravila nisu čvrsta i neprikosnovena, ali možda među ovim smernicama pronađeš ono što otežava tvoj odnos sa muškarcima i zbog čega ti se čini da ti nikako ne ide i da nemaš sreće. Možda su u pitanju toksične dejting navike, kojih nisi svesna.

Gradiš lažnu bliskost (preko mreže)

Uspostavila si kontakt sa nekim, na nekom sajtu za upoznavanje, ili na društvenoj mreži i za kratko vreme već imaš naviku da se sa njim dopisuješ preko celog dana, a uveče se čujete i gledate. Zaljubljuješ se u osobu, koju još nisi videla uživo, a to vaše viđanje se nekako stalno odlaže i prolongira. Lepo je imati osećaj da imaš nekog, ali to nije veza, jer se ne odvija u realnosti – ne prepuštaj se osećanju lažne bliskosti i ne podrazumevaj da osećate isto i da stremite istim ciljevima, dok ne počnete stvarno da se viđate i dok se ne oprobate u realnim životnim situacijama i okolnostima.

Prebrzo odustaješ od nekog zbog površnih stvari

On ne sluša muziku koju ti voliš, ne slažeš se sa njegovim horoskopskim znakom, ima hobi koji ti ne deluje kul…sigurno ima bezbroj razloga, koje vrlo brzo možeš da pronađeš i zbog kojih nekoga možeš odmah da otpišeš, ali to nisu pravi razlozi. Ako nekome ne pružiš šansu – u smislu viđanja i boljeg upoznavanja – možeš da pogrešiš. Ti znaci nekompatibilnosti, možda su obična “optička varka” tvog uma, koji se brani od bliskosti i vezanosti. Možda radije tražiš razlike, nego sličnosti, da bi što pre pronašla izgovor da se udaljiš i da potvrdiš svoje uverenje da nemaš sreće i da ti ne ide.

Editors choice