Prethodne tekstove iz serijala “Top 10” možete pogledati ovde.

Džulija Roberts (Julia Roberts), Kameron Dijaz (Cameron Diaz) i Natali Portman (Natalie Portman) svoje mjesto na crvenom tepihu traže između novih mladih holivudskih nada koje se bore za svoju buduću zvijezdu slavnih. Lijepe, mlade i više nego talentirane, one su:

1. Rouz Birn (Rose Byrne)

Kada se pojavila na crvenom tepihu nedavno održane dodjele nagrade Oskar (Oscar), ova prekrasna tridestdvogodišnjakinja ostavila je prisutne bez daha. Glumačka nada podrijetlom iz Australije, koju smo zapazili u povijesnom spektaklu “Troja” (Troy), oduševila je svojom ulogom u filmu “Deveruše” (Bridesmaids).

rose byrne 600x4002 Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Rouz ima talent i lice koje će holivudski profesionalci sigurno u budućnosti tražiti u svojim projektima

2. Runi Mara (Rooney Mara)

Ime Runi Mara nikako nećete zaboraviti. Ako još i niste pogledali njenu sjajnu rolu u “Muškarcima koji mrze žene” (The Girl with the Dragon Tatoo), za koju je osvojila i nominaciju za prestižnog Oscara, vjerujemo da se slažete s nama da će Runi zarađivati milijune u svojoj karijeri.

020212 rooney mara Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Runi Mara najpopularnija je glumica današnjice

3. Ema Stoun (Emma Stone)

Ljepotica porculanske puti, kojoj svi zavide na ulozi u filmu “Luda, glupa, ljubav” (Crazy, Stupid, Love), gdje je stala rame uz rame seksepilnom Rajanu Goslingu (Ryan Gosling), Ema Stoun se malo-pomalo penje stazama uspjeha. Mnogi predviđaju da će baš ona biti nova Nikol Kidman (Nicole Kidman).

emma stone picnik Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Ne propustite pogledati je u filmu “Služavke” (The Help)

4. Mila Kunis (Mila Kunis)

Da nije samo luckasta Džeki (Jackie Burkhart) iz “Veselih sedamdesetih” dokazala je zapaženom ulogom u filmu “Crni labud” (Black Swan) kao sjajna partnerica veoma uspješnijoj Natali Portman.

2 Mila mila kunis 9472098 1754 2560 picnik Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Ukrajinka čije oči ne možete zaboraviti

5. En Hatavej (Anne Hathaway)

Zovu je novom Džulijom Roberts, a osim sjajnog osmijeha, En posjeduje nevjerojatan glumački talent. Kad se odmaknula od uloga u tinejdžerskim filmovima, nanizala je zavidan popis filmskih ostvarenja.

Anne Hathaway Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Od mlade princeze do smušene suradnice velikoj Meril Strip

6. Rejčel Mekadams (Rachel McAdams)

Zvijezdi “Beležnice” (The Notebook) i “I u dobru i u zlu” (The Vow) nedostaje još poneko ozbiljnije filmsko ostvarenje, kao što je ono u “Ponoći u Parizu” (Midnight in Paris) da bi se upisala u holivudsku A-listu. Rejčel je bila te sreće da glumi pored najzgodnijih među glumcima: Roberta Daunija Džuniora (Robert Downey Jr.), Džada Loua (Jude Law), Rajana Goslinga (Ryan Gosling) i Čeninga Tejtuma (Channing Tatum).

rachel mcadams picnik Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Rejčel je prava ljubimica publike

7. Marion Kotijar (Marion Cotillard)

Otmjena Francuskinja na svojoj polici već ima Oscara za ulogu Edit Pjaf (Édith Piaf), i na tome ne misli stati. Sve nas je oduševila u filmu “Ponoć u Parizu” svojim šarmom, elegancijom i glumačkim talentom.

2ab414ec4196bd10 Marion Cotillard Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Marion je već sada diva

8. Keri Maligen (Carey Mulligan)

Mlada britanska ruža ostvarila je svoj filmski debi u posljednjoj adaptaciji “Gordosti i predrasuda” (Pride & Prejudice), a za briljantnu ulogu u filmu “Obrazovanje” (An Education) dobila je i svoju prvu nominaciju za Oscara.

201529 carey mulligan Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Britanska glumica pažljivo bira uloge

9. Dakota Fening (Dakota Fanning)

Tek punoljetna Dakota iza sebe ima niz glumačkih ostvarenja i gostujućih uloga u najpopularnijim TV serijama današnjice. Iako posjeduje zavidan glumački talent, mlada Dakota je svoju karijeru preusmjerila u modni svijet i danas je jedna od najtraženijih modnih ikona koja blista sa naslovnica modnih časopisa.

Dakota Fanning 01 picnik Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Odrastala je na filmskom platnu

10. Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried)

Zvijezda filmova “Pisma Juliji” (Letters To Juliet), “Mamma Mia!”, “Pisma Džonu” (Dear John) puni kinodvorane u filmu “Preostalo vreme” (In Time) rame uz rame sa seksepilnim Džastinom Timberlejkom (Justin Timberlake), snima modne editorijale i hoda crvenim tepisima.

Amanda Seyfried 2 picnik Top 10 glumica čije vreme tek dolazi

Amanda neumorno radi od malih nogu


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartrea. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments