Ne morate pratiti radnju ove serije, na vama je samo da dok gledate uživate u vrhunskoj glazbi koju oni izvode bolje nego što možete zamisliti! Pred vama je 10 izvedbi koje su se nama posebno svidjele:

1. “Somebody That I Used To Know”

Pjesma koja obara sve rekorde slušanosti u izvedbi glumaca serije dobila je na posebnom značaju. Za razliku od originala, ovdje se radi o posveti jednog muškarca muškarcu.

 2. “Firework”

Sjajna Lea Mišel (Lea Michele) u ulozi Rejčel dostojno je “skinula” Kejti Peri (Katy Perry) i njen hit “Firework”. Poslušajte ovdje.

3. “Rumor Has It/Someone Like You”

Do nedavno smo mislili da ovo može samo Adel (Adele) otpjevati, ali veseli zbor nas je uvjerio u suprotno:

4. We Found Love”

Jedna od najromantičnijih scena cijele serije začinjena je sjajnom obradom Rijanine (Rihanna) “We Found Love”.

5. “Smooth Criminal”

Nastup 2Cellos u seriji uz izvedbu na violončelu legendarne pjesme Majkla Džeksona (Michael Jackson) izazvao je do sada možda najbolje reakcije kod publike.

6. “Born This Way”

Pjesma Lejdi Gage (Lady Gaga) mogla bi slobodno biti i neslužbena himna serije koja promiče jednakosti među spolovima, istospolne ljubavi i ne priznaje nikakve razlike. Usporedite ovdje. 

Glee 3 edited Top 10 obrada iz serije “Glee”

Ove će vas djevojke osvojiti svojim vokalima

7. “The Boy Is Mine”

Old school r’n’b hit Monike (Monica) i Brendi (Brandy) ponovno je oživio nakon više od 10 godina u ovom sjajnom duetu. Čiji je dečko, saznajte ovdje. 

8. “We Are Young”

Cijeli zbor vođen Leinim vokalom maestralno izvodi hit grupe fun. Ako vas pjesma do sada još nije osvojila, sada sigurno hoće. Uvjerite se ovdje. 

9. “Like A Prayer”

Madona (Madonna) se sigurno posramila vlastitih vokalnih mogućnosti pred ovom izvedbom njenog ultimativnog hita.

10. La Isla Bonita”

Još jedan Madonin hit, ovaj put uz dodatak sjajnog Rikija Martina (Ricky Martin). Čarolija modernih ritmova, dva sjajna vokala i izvrsne koreografije.

I, što čekate da požurite po svoju kolekciju ovih pjesama?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments