Joga, trčanje i vožnja bicikla su poznati načini za rekreaciju i opuštanje. Ali doza nepoznatog podiže entuzijazam. Ono što je nesvakidašnje često može biti uzbudljivije i zanimljivije. Ostanite zdravi i u dobroj formi, izbegnite dosadnu teretanu. Sledi rezime sedam najčudnijih treninga!

Trambolina

Želite da ponovo obučete svoje najdraže pantalone ili omiljenu haljinu? Savršen način za skidanje kilaže, a ujedno i za zabavu jeste vežbanje na trambolini. Skokovi koji podižu izvesnu dozu adrenalina ojačavaju kosti i brzo sagorevaju kalorija.

Slika 170 Trening na neobičan način

Spoj korisnog i zabavnog

Pole dance ili “vežbanje na šipci”

Mnoge žene vežbaju da bi dobro izgledale u vešu ili kupaćem kostimu, složićete se. Kombinacija treninga koji oblikuje vaše telo i doze seksepila koju ovakav trening pruža ubrzo će vas dovesti do željenih rezultata. Ovaj neobičan način vežbanja ne samo da ženama podiže samopouzdanje u krevetu, već zahteva i veliku snagu gornjeg dela tela, povećava fleksibilnost i izdržljivost. Ne samo da ćete izgledati “seksi” već ćete se tako i osećati, jer ime ove igre je zavođenje.

Slika 250 Trening na neobičan način

Ples kao inspiracija

Comments