Power plate

Ukoliko vam je potrebno dinamično vežbanje koje će vas zaista uzdrmati, probajte power plate, vibrirajući disk koji aktivira sve mišiće. Ubrzava metabolizam, povećava cirkulaciju i gustinu koštanog tkiva. I ono što će vas posebno interesovati, dame, uspešno se bori protiv celulita.

Slika 432 Trening na neobičan način

Postiže se fizička spremnost aktiviranjem 97% mišićnih vlakana

Surfovanje

Sada možete da surfujete bez bojazni da će vam morska so ošteti kosu. Mašina koja simulira surfovanje učiniće da se osećate poput profesionalca. Ne bojte se neuspeha na početku! Ova vežba zahteva ravnotežu i jake ruke. Vremenom ćete oblikovati svoje telo i bićete spremni za plažu. Onda svoje umeće možete zaista upotrebiti u praksi.

Bikram joga

Ovu vrstu joge osnovao je Bikram Čouduri (Bikram Choudhury) po kome je i dobila ime. “Vrela joga” vežba se u prostorijama zagrejanim na 30 do 40 stepeni, pa se uz intenzivno treniranje dobija i efekat saune. Devedesotominutni trening započinje fazom od 26 položaja i dve vrste disanja. Znojenjem se telo oslobađa od toksina i postaje elastičnije i fleksibilnije. Međutim, ova vežba ne prija svakome. Prekomerno treniranje može dovesti do dehidratacije i nesvestice.


Aleksandra Miletić studira političke nauke, najveća ljubav joj je porodica koja je motiviše… Okružena je pozitivnim ljudima, i sama je takva, uvek spremna na zabavu i druženje. Volela bi da upozna različite kulture i civilizacije.

Comments