Čuo si da ovog januara AIESEC priprema projekat Entrepreneurship For Youth, ali nisi siguran šta je to i da li je za tebe? Bez brige, imamo rešenje! 15. decembra u 19 časova putem Zoom platforme, potpuno besplatno se možeš priključiti događaju Upoznaj EFY” na kome ćeš naći odgovore na sva pitanja koja imaš u vezi sa našim preduzetničkim projektom. Još bolje, moći ćeš da osetiš deo atmosfere koju ćemo stvarati u januaru kroz zanimljiv sadržaj koji ti prepremamo. Osim informacija o EFY projektu čućeš osnovne stvari o preduzetništvu, imati priliku da postavljaš pitanja, ali i da stekneš utisak kakve predavače možeš očekivati da slušaš u januaru. Gost događaja je naša alumnistkinja, Anita Živković, od koje možeš naučiti dosta iz njenog bogatog iskustva koje je sticala kako u zemlji tako i u inostranstvu.  

Da li si spreman da probudiš preduzetnika u sebi? Svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku. Vidimo se 15. decembra!

Za sajt e1607418075764 Upoznaj EFY događaj – Uplovi u svet preduzetništva

Ukoliko se pitaš “Šta je EFY?”

Entrepreneurship For Youth je projekat koji za cilj ima da približi mladima svet preduzetništva sa kojim se ne susreću tako često. Radionice u trajanju od pet nedelja održaće se u januaru putem online platformi i  omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.

Ko smo mi?

AIESEC je je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

 

Comments