Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Pored Gomezove, žene iz industrije zabave godinama unazad lansiraju svoje kozmetičke proizvode. Rihanna je tu sa Fenty Beauty, Kylie Jenner Kim Kardashian su među prvima lansirale svoje beauty linije, a sada se ovim damama pridružila i Lady Gaga sa svojom Haus Laboratories. Ne zaboravimo i Zoe Kravitz koja je u saradnji sa Yves Saint Laurent kreirala svoju prvu liniju šminke.

Ovo je samo početak za mladu pevačicu, a sigurni smo da se njena beauty linija neće ograničiti samo na ove proizvode. Ipak sve ostale poznate dame imaju, pored regularnih preparata za lepotu i negu, i svoje make-up linije koje su često dostupne u našim omiljenim drogerijama.

Inače, Gomezova je već bila zaštitno lice nekoliko kozmetičkih i modnih brendova u svojoj karijeri, što se ispostavilo kao veoma uspešno.

Očigledno je da je trend da svaka poznata ličnost ima neki svoj brend nastao potpuno neprimetno, a pored kozmetike, većina njih ima i svoje kolekcije odeće, nebitno da li je u pitanju saradnja sa nekom modnom kućom ili određenim dizajnerom. Neki od njih to rade i potpuno sami, vođeni svojim idejama i pravilima. Trenutno je aktuelna Taylor Swift sa svojom capsule kolekcijom koju je uradila u saradnji sa dizajnerkom Stellom McCartne i tako obradovala svoje fanovedok sa druge strane Rihanna ima modni brend FENTYkao i brend donjeg veša Savage x FentyGomila lica sa svetske rap scene sarađuje sa modnim kućama poput Marc Jacobsa, Louis Vuittona, Saint Laurenta Versacea. I ovde sigurno nije kraj!

Dobra stvar je što nećemo čekati još dugo da saznamo šta je to Selena Gomez pripremila za svoj predstojeći pohod na beauty tržište, koje je već evidentno popularno kod poznatih zvezda.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Editors choice