Kompanija „Bambi” predstavila je nove premium čokolade pod jedinstvenim imenom WellBE. Pored čokolada na koje su potrošači već navikli, prava revolucija na našem tržištu je lansiranje funkcionalnih čokolada sa dodatkom vitamina i minerala.
Bambi WellBE cokolade WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala
Šest novih ukusa namenskih WellBE čokolada imale su priliku da probaju i zvanice na crno-zlatnom večernjem događaju u organizaciji kompanije „Bambi“, gde ih je dočekala nova dimenzija uživanja u pravom smislu reči.
WellBE Katarina Gromilić WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala
Dragana Sarenac i ZoeKidah WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala

Dragana Šarenac i ZoeKidah

Nastup plesača je bio savršen uvod u priču Dragane Šarenac, Group brand menadžera u „Bambiju”, koja je gostima objasnila suštinu celog WellBE koncepta. „U potrazi za novinom u svetu naših čokolada, vodili smo se onim što današnjem potrošaču treba: prefinjen dizajn, superioran ukus, kvalitet i – element iznenađenja. WellBE nudi sve! Pored već prepoznatljivih „Bambi” čokolada, koje smo sa razlogom podveli pod pure pleasure naziv, našoj ponudi dodajemo namenske čokolade, koje odgovaraju na dnevne izazove savremenog potrošača – stres, nedostatak koncentracije i energije…“, istakla je Dragana pozdravljajući goste na večernjem druženju.
Bambi tim Dragana Sarenac Nemanja Brkovic Maja Simic WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala

Bambi tim: Dragana Šarenac, Nemanja Brković i Maja Simić

Svaka od namenskih čokolada sadrži kvalitetne sastojke i posebno odabrane minerale i vitamine kako bi zadovoljile različite potrebe modernog čoveka. Wake Up crna čokolada sa kofeinom je tu da vam pomogne da lakše započnete dan. Student mix je namenjen onima koji razvijaju sive ćelije, kako bi lakše dali svoj maksimum. Shape Up sa dodatkom limuna i zelenog čaja će ubrzati vaš metabolizam. Svi tragamo za načinom da se opustimo, a Antistress čokolada sa malinom i crnom ribizlom je pun pogodak! I, na kraju – prava stvar za veče sa voljenom osobom: Adam i Eva, dva sveta koja povezuje ista želja za uživanjem.
Nemanja Brkovic i Dragan Ilic WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala

Nemanja Brković i Dragan Ilić

Na WellBE događaju su se mogle čuti samo reči hvale za novosti iz „Bambija”. Podrška je došla i od predstavnika medija i od drugih javnih ličnosti koje su uživale u slatkim premium zadovoljstvima.
WellBE zurka WellBE: Nove Bambi čokolade sa dodatkom vitamina i minerala
Ne čekajte da vam drugi prepričaju svoj doživljaj novih čokolada. Vaš WellBE vas uveliko čeka u svim bolje snabdevenim objektima. Na vama je samo da nađete omiljeni trougao i da se prepustite. Slatke i ukusne dane vam želi vaš „Bambi”!
Comments