Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u toku dana, ali često nemamo dovoljno vremena za njega.

Uz Wellness Breakfast imate priliku da svoj dan započnete sa dosta dobre energije i dobrog raspoloženja. Možete da ga iskombinujete sa nekim napitkom poput mleka, jogurta, soka ili sa voćem po želji i tako brzo dobijate ukusan i lagan obrok koji vam daje dovoljno energije za početak dana.

Jedan od osnovnih principa pravilne ishrane jeste svakodnevna upotreba integralnih žitarica. Zato Wellness Breakfast sadrži pet odabranih žitarica od celog zrna, koje ga čine ukusnim delom uravnoteženog doručka, idealnim za početak dana. Bogat je vitaminima B1, B3 i B6, koji doprinose normalnom održavanju energetskog metabolizma, a dostupan je u praktičnom pakovanju u dva ukusa: kombinacija nežnog mleka i hrskavog badema, kao i u osvežavajući ukus šumskog voća.

Uživajte u punom ukusu koji vas pokreće i ispunjava optimizmom tokom celog dana!

Wellness Breakfast Badem i mleko Wellness Breakfast: I dan može da počne + GIVEAWAY! Wellness Breakfast Sumsko voce Wellness Breakfast: I dan može da počne + GIVEAWAY!

Prvo troje koji se jave u Inbox naše Facebook stranice dobiće po jedan paket Wellness Breakfast proizvoda u oba ukusa – kombinacija nežnog mleka i hrskavog badema, kao i u osvežavajućem ukusu šumskog voća. Budite brzi!

Comments