Wellnes integralni keks i cereal barovi su miljenici potrošača, jer predstavljaju savršen spoj zdravog i ukusnog. Pripremljen od najkvalitetnijih integralnih žitarica, Wellness je bogat izvor biljnih vlakana i vitamina A, D i E i podstiče pravilno funkcionisanje metabolizma, utiče na opšte zdravstveno stanje i jača imuni sistem. Namenjen je svim generacijama, a idealan za osobe koje se bave fizičkom aktivnošću, imaju poseban režim ishrane ili jednostavno žele najbolje za svoj organizam.

Promovišući zdrav način života, Wellness je osmislio “My Wellness Time“ android aplikaciju i Wellness Fitness narukvicu, koja je namenjena svima koji žele da prate svoje fizičke aktivnosti i vode zdrav život. Izborom opcije za dan ili noć na narukvici, korisnik može da vidi potrošene kalorije, pređenu distancu i broj koraka tokom dana, odnosno kvalitet i dubinu sna tokom noći. Aplikacija i narukvica povezuju se međusobno uz pomoć Bluetooth-a, veoma su jednostavne za korišćenje i korisniku pomažu da na osnovu dobijenih informacija podigne kvalitet života na viši nivo.

480x480 Wellness keks – dobar osećaj koji se vidi!

Pored toga, Wellness je u maju ove godine osmislio jedinstveni Wellness Izazov! Deset kandidata koji su bili najuspešniji, ali i najkreativniji u rešavanju testa na Wellness Facebook strani, postali su finalisti jedinstvenog Wellness izazova, a pobednik je određen na osnovu rezultata na Wellness fitness narukvici, koja je uz pomoć aplikacije “My Wellness Time“ merila broj kalorija i pređenih koraka. Wellness Izazov je bio veoma uspešan i od mnogobrojnih kandidata koji su rešili test na Wellness Facebook strani i prijavili se za Wellness izazov, 200 najboljih je nagrađeno upravo Wellness fitness narukvicom, te će i sami moći da prate svoje rezultate i napredak i postignu dobar osećaj koji se vidi.

Wellness donosi osećaj zadovoljstva jer činite nešto dobro za sebe, ne lišavajući se dobrog ukusa. Zdravi i aktivni sastojci čine Wellness izvorom svakodnevne vitalnosti.

Uživajte uz Wellness i Dobar osećaj koji se vidi!

Comments