Na obali zaliva Point Landing u južnom Oregonu, nalazi se veliki kamp, opremljen za boravak avanturista, koje ovo mesto neverovatno privlači. Zaliv je prostran i dobar za razne sportove na vodi, a opremljen je za boravak bungalovima i kamp-prikolicama. Skroman smeštaj je zapravo veoma praktičan i veoma fensi.

Na ovom prostoru ima 11 bungalova i oko 150 lokacija za kamp-prikolice i ostale vrste kuća na točkovima. Tu je i savremen klub sa zatvorenim bazenom, koji se uklapa u zaliv svojim minimalističkim stilom.

Unutrašnjost kluba je opremljena crnim kedrom i staklom, tako da ne odudara od okoline, a zatvoreni bazen sa slanom vodom se greje – ovo je mesto za opuštanje posetilaca, posle dnevnih sportskih avantura i poduhvata.

Dizajn i arhitektura se savršeno uklapaju u prostor, ne narušavajući mirne linije vode i peska i drveća u pozadini. Ovde svako može da bude sam, da se suoči sa sobom i oseti slobodu – da dostigne ono meditativno stanje jedinstva sa prirodom, kao i da se oproba u sportskim izazovima. I to u potpunom komforu. Iako su kućice i prikolice skučene, opremljene su sa nepogrešivim ukusom i stilom, a svaka ima odličan pogled na fantastičan pejzaž, koji se prostire dokle pogled dopire.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Comments