To je nešto što verovatno radiš, ili si radila do sada – upoznaš nekog, oduševiš se, zaljubiš, osećaš iz prve duboku povezanost, jaku strast, pogodio te grom iz vedra neba, ili te pogodila Amorova strela. Zapravo, strefilo te, više nego što te pogodilo – nije moglo ni da te promaši, bila si laka meta. Željna ljubavi i strasti, otvorena u svojoj potrazi, spremna da reaguješ na najmanji signal – i onda uhvatiš veliki signal, neko zaista pokaže interesovanje za tebe, jasno ti kaže da mu se sviđaš, da te želi, da hoće da bude sa tobom i ti si pogođena, ma oborena s nogu. Ako ti se imalo sviđa neko kome se ti baš sviđaš, sigurno ćeš biti sa njim. I učinićeš u svojoj glavi sve što je potrebno da se podesiš na frekvenciju te veze, da prihvatiš i zavoliš tu osobu koja te hoće, baš tebe, takvu kakva si. Ako ti se taj neko sviđa mnogo više od “imalo” zaljubićeš se momentalno i bićeš presrećna zbog toga.

Sve što možda nedostaje u tom brzom i strasnom povezivanju, popunićeš svojom maštom.

Maštaćeš o tome kako provodite odmor na nekom egzotičnom mestu. Kako govoriš DA. Pisaćeš uz svoje ime njegovo prezime, da na vreme uvežbaš svoj budući potpis. Smislićeš imena za vašu decu. I koliko ćete kućnih ljubimaca imati, pošto tvoje mačke idu sa tobom, a on, srećom voli mačke i onda možete da uzmete i neko kučence, jer je on ranije imao psa i posle nije hteo da uzima novog.

Život koji bi mogla da imaš sa njim, odvijaće se u tvojoj glavi kao da gledaš film, ubrazano, u sekvencama. Ali ti već ovog trenutka sve to možeš da vidiš. I da to što vidiš, pripišeš sudbini, srodnosti duša, kosmičkoj vezi – da ne bi upotrebila onaj pojam koji je verovatno najtačniji – fantaziranje.

veza3 4 Zašto nekome odmah daješ sve?
Comments