Zašto ti to toliko želiš? Da li ti otkucava biološki sat (mada se vreme pomerilo za više nego nekoliko otkucaja)? Plašiš se samoće? Željna si ljubavi, intime, bliskosti i povezanosti do te mere, da bi mogla da je pronađeš u gotovo svakom odnosu? Daleko si od svih onih saveta tipa “ne prihvataj manje od onog što zaslužuješ” ili “drži do sebe, imaj samopoštovanja” ili “ostavi odmah onog ko…”

Nikog ne ostavljaš odmah, jer, čekaj, pa na šta to liči? Kako da znaš da li je nešto moguće ili nije, kako da znaš ima li tu ljubavi i prisnosti, ako ne uletiš u taj odnos, ako se ne stropoštaš u crnu rupu tog odnosa, ako ne završiš isceđena i sažvakana, kao da si prošla kroz blender, zahvalna što si uopšte živa?! I kako to da saznaš dovoljno brzo, ako nekome odmah ne daš sve što možeš i imaš za davanje, a usput otkriješ da možeš i imaš mnogo više nego što si mislila?

Mode ćeš sledeći put moći da obuzdaš maštu, ne zato što ćeš morati da se obuzdavaš, nego zato što ćeš sresti onog pravog. Eh, a možda je i to obično fantaziranje. Ali gde bismo bili bez mašte i očekivanja?

veza1 5 Zašto nekome odmah daješ sve?

Pročitajte još i ovo:

Suptilni znaci partnerove toksičnosti koji ti poručuju – beži!

Znaci da se tvoj partner sprema da raskine sa tobom

Pitanja koja sebi treba da postaviš da bi bila sigurna da je on onaj pravi

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotogrfaija: www.fashioneditorials.com

Aleksina Đorđević

Comments