Da, realno gledano, to je obična fantazija. Zaljubljena si, romantična si, nepopravljiva si, želiš sve te bajkovite stvari i to odmah. I opet, realno gledano, zašto da ne? To je ono što želiš, pojavio se neko sa kim bi to mogla da ostvariš i koristiš kreativnu moć vizuelizacije. Zar to nije ono što se inače savetuje kao najbolji metod privlačenja pozitivnih ishoda u svoj život?

Zašto fantaziranje ima pozitivan kontekst, kad vizuelizuješ – stvaraš slike u svojoj glavi – o tome kako zarađuješ novac, sarađuješ sa velikim facama, dobijaš priznanja, aplauze, nagrade, pronalaziš adekvatan stan, voziš dobar auto, putuješ na Karibe, a negativan kad maštaš kako plešeš sa svojim dragim na vašem venčanju, kako zajedno pronalazite adekvatan stan i vozite dobar auto i putujete na Karibe? Zašto je to u prvom slučaju konstruktivno, jer priprema tvoj um za stanje uspeha, a u drugom obično fantaziranje, jer ćeš na kraju završiti razočarana i povređena?

Eeee, ali to je jasno kao dan.

Kad si emotivno upletena sa drugom osobom, ono što ona unosi u vaš odnos zavisi od nje i to sto posto. To nije ono kao – pola on, pola ti. Nego kao – svako od vas sto posto. Ako se vaših sto posto ne podudaraju više od pola, tvoja fantazija će ostati fantazija, jer želiš da privučeš u svoj život nešto što onaj drugi, koji je glavni učesnik u tvojoj fantaziji, ne želi, ili barem ne onako i onoliko kao što ti želiš.

veza1 2 Zašto nekome odmah daješ sve?
Comments