Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

To može da bude tvoj šef, prijatelj, roditelj, partner – kontrolol-frika ćeš pre svega prepoznati po tome što zna šta je najbolje za tebe, kako treba da živiš, razmišljaš, šta da osećaš. Kontrolor samouvereno manipuliše da bi te uverio da je u pravu – i ne odustaje.

Uvek vam, uporno, neumitno i sa punim uverenjem ukazuju na nešto što treba da menjate, jer to nije dobro za vas. Ubeđeni da to čine za vaše dobro, u stanju su da vam siledžijski nameću svoje stavove, bez da i jednog trenutka pomisle da vas ostave na miru i da odustanu – kad vi već ne usvajate njihove ideje i načine i terate po svom.

Kontrolor će vas tiho osuđivati, žalosno vrteći glavom u najboljem pasivno-agresivnom maniru, govreći svakim svojim gestom, pogledom, uzdahom i pokretom da ne odobravaju vaše ponašanje i da ne ispunjavate njihova očekivanja. Predstavljaće vam najgore moguće scenarije, u pokušaju da vas odvoje od drugih ljudi, ili da vas ubede da odustanete od nekih ponašanja i navika.

Mešaće se u vaše odnose sa drugim ljudima, obraćajući im se u vaše ime i objašnjavati im vaše stavove i ponašanja. Ponudiće vam konstruktivnu kritiku koju uopšte niste tražili, u skrivenom pokušaju da vas gurnu u promene koje očekuju od vas, pod maskom brige za vas. Negiraće vaša osećanja i objasniće vam šta treba da osećate i kako treba da se ponašate.

Editors choice