Najnovija kolekcija adidas Originals ZX Flux za jesen-zimu 2014/2015. predstavlja patike budućnosti: iako oslonjene na nasleđe iz prošlosti, one su predstavnik novog vremena u kome je sve više pažnje posvećeno kretanju i fizičkim aktivnostima.

Povodom lansiranja novih ZX Flux, u svim adidas radnjama u Beogradu može se besplatno preuzeti ZX Flux dizajnerski ram uz koji svako može da napravi svoj idealni dizajn patike, fotografiše telefonom i podeli svoju kreaciju na Instagramu sa haštagom #zxfluxbelgrade uz tagovanje @adidassrbija. Najkreativnije očekuju brojne nagrade, od adidas garderobe i unikatnih patika, do poziva na adidas žurku!

ZX Flux adidas Originals za jesen zimu 2014 2015 1 ZX Flux: adidas Originals za jesen zimu 2014/2015.

Adidas Originals za sve ljubitelje originalnih retro-urbanih modela donosi ZX Flux, atraktivne patike sačinjene od jednog komada tkanine, lagane za nošenje i lake za održavanje, spoj sportskih vrednosti i najnovije tehnologije.
Vraćajući se osnovnom ZX modelu ova patika evocira upravo taj stari dobri osećaj. Kontrasne šare u isto vreme oslikavaju jednostavnost i kompleksnost. Oslanjajući se na trkačko nasleđe, ZX Flux koristi ZX tehnologiju i stabilno ojačanje na peti, ali i pored toga patike imaju moderan izgled sa upečatljivom kombinacijom boja i tkanina ističući njihovu prefinjenu siluetu.
Tri crte su sastavni deo dizajna, utisnute tako da se uklapaju u dezen, ali opet na upečatljiv način. Jednostavna paleta boja nudi nekoliko opcija dezena od veoma upečatljivih i izražajnih do smirenijih i osnovnih tonova.

www.adidas.com/zxflux
#zxflux

ZX Flux adidas Originals za jesen zimu 2014 2015 2 ZX Flux: adidas Originals za jesen zimu 2014/2015.

Dodatne informacije o ZX Flux patikama

Za kolekciju proleće/leto 2014, adidas Originals je kreirao reinkarnaciju ikone među patikama u obliku ZX Flux. Nastala je iz ZX 8000 koja ima trkačko nasleđe. Patika kao da nosi sa sobom stav svog prethodnika – stav samuverenosti. Napravljena je od savitljivih komponenti i ima ojačanu petu, uz veoma elastičnu tehniku pregiba.

Sa minimalnim mogućnostima promene gornjeg dela koji je oboren prema nožnim prstima, ono što ZX Flux donosi jeste silueta koja nudi mogućnost brojnih promena u izgledu (kako grafičkih, tako i u materijalima). Iz čistih preplitanja tonova i tkanina proizilazi fotografski realna digitalna štampa i raznobojne šare, a ZX Flux privlači pažnju svih koji imaju maštu.

Za kolekciju jesen/zima 2014, ZX Flux donosi beskonačne mogućnosti koje pomeraju granice ka novim i neočekivanim pravcima. Ljubitelji novih modnih trendova biće privučeni patikama koje eksperimentišu sa teksturom kao što su neopren i GORETEKS®; a one hrabrije mamiće štampane i tkane šare, dok će izmenjeni đonovi i bogatstvo boja impresionirati nove i stare obožavaoce dobrih patika.

Comments