1/3

Momcima koji vam se ne sviđaju, ne možete nikako doskočiti. Ako im otvoreno kažete da je očigledno da nemate zajednička interesovanja, da vam se stavovi o životu potpuno razlikuju, ali ne na način da se dopunjuju, nego isključuju i da ne osećate nikakvu hemiju, oni će to protumačiti kao šansu da vas i sledeći put smaraju. Iskrenost će razumeti samo ako ih veoma grubo odbijete, a vi to nećete učiniti, jer ne znate sa kakvim manijakom možda imate posla. Jednostavnije je da budete fine, kao što jeste i da lažete kao pas, što nije teško kad imate dobar razlog.

– Drago mi je da smo se sreli, volim da upoznajem nove ljude

Ti si otprilike deseti smarač za mesec dana, izvežbala sam ja ovo. I dosta mi je novih ljudi za dva života. Odoh na odmor. Na pusto ostrvo. Jbt, da li su svi slobodni muškarci totalno oštećeni?!

– Lepo je imati tako otvoren odnos sa majkom

Nikad ti nećeš naći devojku. Barem ne dok je mama živa. Odgovori na poziv, naravno, potpuno je kul što te mama zove da pita kako ide.

laži na sastanku 10 laži na prvom i poslednjem sastanku

– Da, da i ja volim pse

I imam jednog. I ne znam zašto bih pričala o njemu celo veče, to je još dosadnije nego kad sveže mame pričaju samo o svojim bebama. Nećeš valjda da mi pokažeš fotke?!

Editors choice