5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

A zašto žene glume orgazam?

A zašto žene glume orgazam?

Možemo da se pretvaramo da mi ovo nikada nismo radile i da je glumljenje orgazma nešto što smo čule da neke tamo žene rade. Mi nikako!

Ali koliko god ubeđivale sebe i druge da je glumljenje orgazma samo urbani mit, sve smo to uradile bar jednom. Istraživanja pokazuju da je čak 70% žena, nekada odglumilo orgazam.

A zašto? Recimo zato što partner nije znao kako da nas uzbudi, a mi, divne kakve jesmo, nismo više htele da ga gledamo kako se muči i uprkos instrukcijama, maši sve erogene zone, pa smo odlučile da mu prekratimo muke.

Ili ako nam baš i nije bilo do seksa, a njemu se baš htelo i to mu se hoće eto već sat vremena i nikad kraja, odglumljeni orgazam je način da se ceo neuspeli događaj konačno završi.

A ponekad, ukoliko i nismo baš u raspoloženju, glumljenjem uzbuđenja na kraju uspemo da se uzbudimo. Naročito kad je veza na početku, pa se još ne poznajemo dobro, retko koja od nas će se usuditi da partneru kaže da nešto ne radi kako treba! Mislim, kako da očekuješ da će se seks ikada ponoviti ukoliko mu odmah udariš na ego i kažeš mu da nije uspeo da te zadovolji.

orgasmOMXhandgrabbingsheet A zašto žene glume orgazam?

Zato je ponekad bolje odglumiti jednom ili dva puta i dati mu prostora i vremena da se poboljša. Ili aman žene, uzmite stvar u svoje ruke!

A ukoliko se i dalje osećate loše, jer lažno stenjete i uzdišete, imamo vest za vas – to rade i oni! O da, ponekad i muškarci glume orgazam i to iz sličnih razloga kao i žene.

Tako da opustite se i pređite na stvar. Vežbom do savršenstva!


Lenka Gatić

Editors choice