5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Dame biraju

Dame biraju

Otvorili smo temu  “Pametne žene, glup izbor”.

Kako žene biraju partnere i gde?

Pitamo se pitamo… Fenomen da pametne žene biraju glupe muškarce privlači pažnju ne samo stručnjaka nego i devojaka koje su u najboljim godinama, odnosno tridesetim. Jednom je davno nekadašnji poznati urednik dnevnih novina rekao: “Žene koje nemaju vremena za muškarce, obično ostanu same.“

I šta onda biva?

Posegnu za traganjem slobodnih muškaraca, ako ih uopšte ima, pa onda krenu da filozofiraju,da se nećkaju, pametuju u sav glas. I na kraju od stabilne veze ništa!

Upravo iz tog razloga razgovarala sam sa prijateljicom, psihologom, koja mi je objasnila da  tridesetogodišnje devojke i one malo starije, koje su tokom godine bez stalnog partnera, neće da priznaju kako su noć provele sa glupim, ali izuzetno zgodnim muškarcem! To bi za njih značlo da im se status, koji su godinama gradile, ljulja. Jer, uspešna žena treba da bude uspešna na svim poljima, a ne da iz pukog zadovoljstva pravi glupe izbore.

Međutim, postavlja se pitanje šta današnju ženu čini modernom u odnosu na žene nekada? Razlika je u čarobnoj reči: emancipacija. Žene su danas slobodne. Mnoge zarađuju više od muškaraca i taj finansijski momenat je ženu osamostalio, dao joj slobodu da se zabavlja i živi punim plućima.

Danas mnogim devojkama ili udatim ženama nije problem da nađu partnera za jednokratnu upotrebu. Muškarci, pak, ne zaziru od toga da li će se, kojim slučajem, osećati iskorišćeno ili ne. Oni su tu da daju sve od sebe kako bi zadovoljili partnerku.

No, žene i dalje o tome nerado pričaju: Sve se nešto ćuškaju, kriju avanture, ili pak pričaju samo sa ženama koje imaju slično iskustvo…

Nije redak slučaj da se čuje rečenica: Treba mi muškarac!

Onda usledi strategija o tome gde izlaze zgodni, a priglupi frajeri i kako ih osvojiti.

Mic po mic i tako dodjosmo do samog kraja: potreba za dobrim seksom je jaka, osmišljena je strategija, ostaje još akcija od koje, inače, luda noć i zavisi.


Biljana Dimčić je diplomirani politikolog za novinarstvo i komunikologiju. Naučila je mnogo toga na Fakultetu politickih nauka i isti bi upisala ponovo. Odnosi s javnošću su joj strast. Veruje da politika i moda imaju nešto zajedničko. Fakultet informacionih tehnologija, gde je radila kao PR menadžer,  ostao u lepom sećanju. Internet je mnogo stvari, ali i revolucionarna pojava modernog doba. Ne voli površnost, misteriozna u svojoj suštini, prema njenom mišljenju – stil je sve.

Editors choice