Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Dr LoveMaker: Polovi iz muškog ugla

Dr LoveMaker: Polovi iz muškog ugla

1/4

Pre nekoliko dana sam pročitao tekst “Žene i muškarci – nepremostive razlike“. Međutim, kako je istina uvek negde između, idemo na pogled iz muškog ugla. Drage moje dame, verujem da će vam značiti. A i ne volim stereotipe, pa ću probati da ih razbijem.

Veze:

Pre svega, muškarci veze ne nazivaju vezama – oni kažu nešto tipa “ U to vreme, kada smo Jovana i ja imali seks”. Kada se veza završi, žene, naravno, plaču i jadaju se drugaricama, pišu priče tipa “Svi muškarci su idiJoti” … a onda nastave sa svojim životom.

Muškarci, s druge strane, imaju veće teškoće da zaborave izvesnu “Jovanu”. Šest meseci nakon raskida, u subotu, u tri ujutru, oni će pozvati i reći “Samo sam hteo da ti stavim do znanja da si uništila moj život i da ti nikada neću oprostiti. Takođe, hoću da ti kažem da će za nas dvoje uvek postojati šansa da budemo zajedno”. Rijana (Rihanna) je dobro to rekla u pesmi “Hate that I love you”.  Tipičan drunk boot call, pri čemu sam sigurna da ga je 99% muškaraca obavilo bar jednom. U Americi postoje čak i kursevi po koledžima koji im pomažu da ovo ne rade?!

lose veze2 Dr LoveMaker: Polovi iz muškog ugla

Ne znam da li sam bio u pogrešnom muškom društvu, ali nikada za mojih 26 godina nisam čuo ni od koga da kaže za svoju vezu “U to vreme kada smo ja i _______ (na liniju uneti ime) imali seks“. I to iz prostog razloga. Sećate se da sam pričao o etiketama koje momci daju devojkama? Kod momaka je jasno podeljeno sa kojom devojkom želi samo seks, a sa kojom vezu. I nikada za devojku iz veze neće reći gore navedenu rečenicu, dok će je često upotrebiti za devojku sa kojom je bio samo zbog seksa. Takođe, prošle nedelje sam pričao o tome kako su muškarci napredovali, pa će vam reći sve što želite da čujete kako bi vas odvukli u krevet. E sad, na vama je da prepoznate kada neko laže. Hit ove nedelje je klip “Sanjica i Zokica“, izjutjubujte ga. I “sve će vam se kasti samo”.

Sa druge strane, a i o tome je bilo reči u prethodnim nedeljama, kada se momak zaljubi (pod ovim mislim STVARNO) zaljubi, spreman je da umre za devojku koju voli. I naravno da kada veza pukne, osećanja ostaju još dugo i prate ga još dugo. Sreća pa ne živimo u Americi, pa ni ne zovemo svoje bivše drage u pola noći. Bar ne toliko.

Editors choice