Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Fashion No No: Mušema stil

Fashion No No: Mušema stil

Zašto paparaci i dalje fotkaju Paris Hilton (Paris Whitney Hilton) jedno je pitanje, a zašto se milionerka uporno oblači kao da nema ogledalo – drugo?

slika paris Fashion No No: Mušema stil

Šara da izazove napad

Kvazi/nekada-bila/nikog-više-ne-zanima-šta-ona-radi poznata starleta nedavno je išetala iz jednog restorana noseći ovu haljinu. Šare na materijalu su me odmah podsetile na bakinu staru mušemu, mada moguće i da je haljina nekada bila jedna jako napadna zavesa, pa je Paris odlučila da je kazni pretvorivši je u odevni predmet.

Kad si već odlučila da obučeš haljinu od koje lako može da ti pozli, ili da dobiješ nekakav napad, onda bar gledaš malo da smiriš stvari sa jednobojnim nakitom, zar ne? E, pa ne, ako si Paris, ona očigledno koristi parolu “kad je bal, nek se jebe i princeza”. Traka i narukvice, koje su takođe šarene, malo čak i slične motivima sa haljine, u njenoj glavi su bile odličan aksesoar. Nije važno što su matching haljine i nakit bili moderni pre jedno, hmmm, četiri godine (i nadamo se da se trend nikada neće vratiti).

Nemojte pogrešno da me shvatite, volim ja dugačke haljine, a ovo je lep i jednostavan kroj. Nemam ništa specijalno ni protiv naslednice. Samo sam se jako umorila gledajući ovu sliku dok sam pisala tekst, pa mogu da zamislim kako je tek bilo uživo.

Ja to da bih sprečila potencijalne povrede, ništa hejterski, naravno.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice