Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu

Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu

Legendarni francuski fotograf Patrik Demarkelijer bio je zadužen da snimi fotografije popularne britanske glumice Kire Najtli, objavljene u magazinu “Interview”, koje su potpuno neobrađene u Fotošopu.

Reč je, naime, o zahtevu popularne glumice Kire Najtli, koja je više puta isticala da ne voli da se njene slike kompjuterski obrađuju. Ovakav svoj stav je prvi put izrazila kada su fotografi povećali njeno poprsje na plakatu za film “Kralj Artur”, za šta je Kira smatrala da nije u skladu sa njenim telom i da svi jasno mogu videti da je fotografija lažna.

Popularna glumica, koja krasi novembarska izdanja magazina “The Edit” i “Glamour UK”, nedavno je izjavila: “Žensko telo je polje za bitku i za to direktno možemo kriviti fotografiju”, a čak je istakla da je pristala da se slika u toplesu, samo ako Demarkelijer ne obradi te fotografije.

“Smatram da je zaista važno naglasiti da izgled ili oblik nečijeg tela nije bitan. Društvo nam je toliko opterećeno izgledom fotografija, da je sve teže videti različite oblike tela koji postoje, a takav uticaj na publiku je poguban.”

fotografije kire najtli neobrađene u fotošopu 1 Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu fotografije kire najtli neobrađene u fotošopu 2 Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu fotografije kire najtli neobrađene u fotošopu 3 Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu fotografije kire najtli neobrađene u fotošopu 4 Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu fotografije kire najtli neobrađene u fotošopu 5 Fotografije Kire Najtli neobrađene u Fotošopu

Jasna Đorđević

Editors choice