Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Hit the East: Lomo, Sofija

Hit the East: Lomo, Sofija

Nekadašnja mesara i prodavnica prehrambenih proizvoda je prvobitno pretvorena u sjajan mali restoran i bar poznat pod nazivom Buthchers’, a osnovala su ga dva prijatelja koja su studirala zajedno u Nemačkoj – stanovnik Sofije i ekspatriota iz Perua. Mesto je ubrzo postalo jako popularno, bez obzira na to što je menadžemnt sada nešto drugačiji, i ime je promenjeno u Lomo, prijatna i opuštena atmosfera je i dalje tu. Dizajn je osmislio osnivač Karlos (Carlos), po zanimanju arhitekta. Inače, enterijer je pretežno sastavljne od vintage komada nameštaja kao i onih koji su usput pronađeni.

Restoran, koji je dobio ime po tradicionalnom peruanskom jelu ima specijalizovan peruanski meni, sa ne više od 3, 4 jela na dan koja priprema, niko manje nego Karlos. Antipasti i tapas sa bocom dobrog vina mogu da vam ulepšaju veče, i to dok se ne premestite u lokal koji se nalazi odmah pored – u Cuba Libre ili u Mojito i uživate u veštinama DJ-a, mada ponekad možete i sami da budete osoba koja pušta muziku! Dobra vest je da je bar sada otvoren od kasnog popodneva i da nudi takozvano živo pivo kao specijalitet Lomo-a  – izabrane šotove rakiya-e.

Lomo Hit the East: Lomo, Sofija

Prijatna i opuštena atmosfera je i dalje tu

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice