Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

Za devojke koje svoje slobodno vreme provode uz mobilni telefon, predstavljamo nekoliko zanimljivih i trendi aplikacija koje će ih ostaviti bez daha!

Aplikacije je potrebno instalirati i vaši modni problemi biće rešeni. Recite “zbogom” nedoumicama, a prvi korak na ovom modnom putovanju jeste da se upoznate sa aplikacijama ovog tipa i da izaberete najbolju.

Ne ustručavajte se da potrošite memoriju telefona na ove stvari, jer su preko potrebne devojkama koje uvek kasne zbog sređivanja i biranja kombinacija.

131 Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

“Stylect”

Aplikacija koja će vam pomoći da pronađete cipele iz snova. Daje vam priliku da isprobate cipele svih poznatih dizajnera, a takođe možete da pretražujete cipele po boji, modelu, ali i ceni. Postoji mogućnost kreiranja liste želja i da iste kupite online. Nesvakidašnja aplikacija, kreirana za prave trendseterke.

“Keep shoping”

Ova aplikacija predstavlja šoping korpu koja vam pruža priliku da kupite komade bilo kog dizajnera i da sve to lepo imate zabeleženo na jednom mestu. Danas je mobilna kupovina sve zastupljenija, tako da je i značaj ove aplikacije utoliko veći.

224 Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

“The hunt”

Danas je aktuelno da se prate blogeri i poznate ličnosti na Instagamu i ako se pitate gde su kupile odeću, koju su ponele za određenu priliku, evo odgovora. Aplikacija napravljena samo za trendseterke. Omogućava korisnicima mnoge povoljnosti, a takođe je tu da vam predstavi i komade koji su najpopularniji.

“Polyvore”

Ako ste ikada u raspoloženju “nemam šta da obučem”, ova aplikacija je kao stvorena za vas. “Polyvore” nudi beskrajnu modnu inspiraciju dozvoljavajući korisnicima da mešaju stilove i proizvode. Ne samo da možete da kreirate sopstvene kolaže, već imate mogućnost i da pretražuje kolaže koje su drugi kreirali. Nije ograničena samo na modu, nego i na dekoraciju kuće. Ima takođe i mogućnost da pretražuje po boji, veličini, brendu, ali i da pruži informaciju o tome gde se ta stvar može kupiti.

324 Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

“FAD – The Ultimate Fashion  Dictionary”

Ukoliko spadate u grupu onih koji se ne razumeju baš najbolje u materijale, ovaj mobilni rečnik vam je i te kako potreban. Može vam dati informacije o tkanini, načinu na koji je komad sašiven, kao i podatke o modnoj istoriji istog. Samim tim, pomoći će vam da poboljšate svoja modna saznanja.

“Stylebook”

Neuredan ormar odlazi u prošlost. Aplikacija koja će vam pomoći da uredite svoj ormar, a i pomoći ako vam je potrebna pomoć oko kreiranja liste za pakovanje i planiranja kombinacije za određenu priliku.

420 Instaliraj odmah: Aplikacije za trendseterke

Izvori fotografija: lovetori.com, polyvore.appappeal.com, studentslife101.com

Violeta Stojanović

Editors choice