5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Da li se i ti ovim izgovorima braniš od ljubavi?

Da li se i ti ovim izgovorima braniš od ljubavi?

1/3

Ako ste u vezi, izgovori vam pomažu da ostanete na distanci, tojest, da zadržite ugao posmatranja iz koga je partner stalno na proceni, kojom nikako niste zadovoljni toliko, da biste mu dozvolili da vam se približi. Ako ste sami, izgovori služe da odgurnete svakog potencijalnog partnera, pre nego što stvari odu predaleko i da pri tom zadržite isti onaj ugao – iz koga oni nikad nisu dovoljno dobri.

I na kraju, možda i birate tipove koji vam se ne sviđaju dovoljno, zato što znate da ćete ih lakše odbaciti kad počnete sasvim da ih prezirete – a ne sumnjate da će do toga doći. I to ne radite svesno, ali služite se izgovorima, koji su zapravo odbrana od emotivnog ulaganja, od životnog uplitanja, od ljubavi.

Nemam sad vremena za ozbiljnu vezu

Kao da ozbiljna veza zahteva osmočasovno radno vreme, a mi sad baš radimo na nekom projektu, koji angažuje sve naše kapacitete, pa nikako ne možemo da izdvojimo nekoliko dragocenih trenutaka svoje pažnje, da sa nekim provedemo par sati par puta nedeljno, jer valjda ozbiljna veza znači da moramo da se gledamo i intenzivno razmenjujemo mišljenja i telesne tečnosti više sati svakodnevno.

I kad to odradimo, onda se posvetimo drugim stvarima i više i ne pomislimo na svog partnera, jer smo za danas sa njim završili. Zatvorimo folder partnerstvo, učitamo nekoliko gigabajta informacija i podesimo tajmer, jer smo u stvari, robot.

izgovori ljubavi Da li se i ti ovim izgovorima braniš od ljubavi?

Editors choice