Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kad ne ide, ne ide: 10 znakova da ste umorni od zabavljanja

Kad ne ide, ne ide: 10 znakova da ste umorni od zabavljanja

1/3

Ukoliko teška srca idete da se vidite sa nekim muškarcem, vaš će sastanak biti mnogo manje zanimljiv nego što bi inače bio. To ne znači da treba da prestanete da tražite onog pravog, već da vam pauza u zabavljanju može doneti mnogo toga dobrog, naročito ako već dugo izlazite na sastanke ili ste dugo bili u vezi. Pogledajte 10 sigurnih znakova koji ukazuju na to da je došlo vreme da se malo odmorite od zabavljanja. Čak i ako želite da nastavite da se zabavljate, mala pauza vam može pomoći da se fokusirate na sebe i svoje potrebe, a ujedno vam može doneti i neka nova iskustva.

Više ne uživate u tome

Ukoliko se zabavljate samo zato što mislite da bi tako trebalo, nemojte to više raditi. Jer, ako ne uživate kada ste na sastanku sa nekim, vaš partner će to primetiti, pa se može desiti i da promeni mišljenje o vama. Ukoliko vam se čini da to više niste vi, najbolje bi bilo da napravite malu pauzu i razmislite zašto se zabavljate i šta zapravo želite od svog budućeg dečka.

Niste preboleli bivšeg

Skakanje iz veze u vezu nije dobra ideja ako ste nedavno raskinuli sa dečkom. Ako uz to znate da ga još uvek niste preboleli, onda je bolje da napravite malu pauzu pre nego što uđete u novu vezu. To ne znači da ne treba više da se družite sa prijateljima, ali ako niste spremni da ulazite u novu ljubavnu vezu, onda je bolje da ne gubite vreme.

kad ne ide ne ide 10 znakova da ste umorni od zabavljanja dating Kad ne ide, ne ide: 10 znakova da ste umorni od zabavljanja

Svaki sastanak vam izgleda isto

Ako ne možete da se setite imena osoba sa kojima ste išli na sastanak u poslednjih nekoliko meseci, to znači da vam je potrebna mala pauza. Kada vam svaki novi sastanak izgleda isto, a vi na samom početku odbijete da upoznate momka sa kojim ste izašli, vreme je da napravite pauzu. Probajte da shvatite šta vam zapravo smeta kod muškarca i sledećem pratiocu dajte šansu.

Editors choice