Kaubojske čizme su veoma popularne u poslednje vreme! Već neko vreme su u modi i  rese koje takođe asociraju na kaubojski fazon. Ne samo da su popularne rese na jaknama, već i na tašnama, suknjama i slično. I šta bolje ide uz ovaav vestern fazon nego prave kaubojske čizme?

Međutim, kaubojske čizme ne morate samo da šetate uz kožne jakne sa resama, karirane košulje i džins i izgledati kao Talični Tom. Slobodno se igrajte i miksujte stilove, kombinujući ove čizme i sa duksericama, svečanim haljinama, ali i uz vojnički stil. Sve je dozvoljeno! Važno je samo da se ti dobro zabavljaš i da se u takvim kombinacijama osećaš prijatno.

Ukoliko ti i dalje treba inspiracija za kombinovanje kaubojskih čizama uz garderobu koju imaš, pogledaj kako to rade devojke na ulicama prestonica mode.

Kako da nosiš kaubojske čizme 1 Kako da nosiš kaubojske čizme Kako da nosiš kaubojske čizme 2 Kako da nosiš kaubojske čizme Kako da nosiš kaubojske čizme 3 Kako da nosiš kaubojske čizme Kako da nosiš kaubojske čizme Kako da nosiš kaubojske čizme

 Lenka Gatić

Editors choice