1/2

Ne znam da li ste nekada srele muškarca koji vam predlog intimne prirode upućuje rečenicom “ja mogu da pomognem tebi i ti meni” i da li ste ga pri tom dobro razumele. Meni je trebalo neko vreme da shvatim šta ponuđač hoće da kaže.

Ne, on se ne nudi da mi nosi dvesta kila kesa iz prodavnice, niti da me poveze, niti misli da ja treba da mu pridržim baterijsku lampu dok on gura šrafciger u neko mračno mesto. Nego nudi da me optereti sa dvesta kila svoje telesne mase, dok gura nešto drugo na jedno mračno mesto. A nada se da će ga gurnuti i u ostala dostupna mračna mesta.

Aha! Jao, što sam glupa!

Ali, ima još finesa oko te ponude, koje sam malo kasnije skontala.

ljubavnik Ljubavnik ili serviser

Kad muškarac nudi intimnu pomoć, bolje vam je da se zadržite na samopomoći, jer on neće postati vaš ljubavnik. On vam nudi jednokratnu uslugu servisiranja motora. Ne garantuje kvalitet. A ako pomišljate na rok trajanja, nema roka. Jednokratno. Jednom. Na kanal, čač, čač, svrš i gotovo. Nema ponovo za nedelju dana. Ni za mesec. Servis se radi jednom godišnje.

Pa dođe mi da urežem na debelom parčetu teškog drveta IDI POMAŽI SVOJOJ MAJCI i da ga nosim u tašni i koristim u prigodnim prilikama. Kad treba da odalamim nekog seljaka po nosini.

Editors choice