Marchesa je brend specijalizovan za izradu luksuzne ženske garderobe, cipela i aksesoara. Brend je osnovan od strane glumice, koja je i modni dizajner, Džordžine Čepmen (Georgina Chapman) i engleskog modnog dizajnera Keren Krega (Keren Craig).

Ovaj brend je veoma popularan među holivudskim glumicama i često ih možemo videti u nekoj od haljina ukombinovanih sa tašnama i aksesorarima ovog brenda.

Danas vam predstavljamo prelepu rubin crvenu tašnicu Marchesa. Savršeno mek pliš obogaćen crvenim dragim kamenjem dominira na ovoj tašnici. Srebrne ivice i prozirni kristal fantastični su detalji.

slika15.jpg5 Modna opsesija dana: Tašnica Marchesa

Tašnica Marchesa

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice