Modne blogerke: U susret letu

Modne blogerke: U susret letu

13. Maj

Modni blogovi su odavno zavladali modnim svetom informišući nas svakodnevno o modnim trendovima i novinama, ali nudeći nam i dobar izbor inspiracije za sve prilike. Modne blogerke interpretiraju modu i prilagođavaju trendove sebi, poigravaju se sa njom i daju joj svoj lični pečat i stav.

Ovog proleća se među modnim blogerkama izdvojilo više trendova, a dominantne su haljine u jarkim bojama, zatim nežne i romantične pastelne nijanse, mornarski inspirisane kombinacije, maxi haljine sa neobičnim pritovima i neprevaziđeni teksas šortsevi. Sve kombinacije vešto su dopunjene detaljima poput pismo torbica, dobrih naočari ili zanimljivog nakita.

Na blogu “Cipelica-Štiklica” pronalazimo predivnu ženstvenu kombinaciju u kojoj glavnu ulogu igra pink haljina upotpunjena elegantnim i odmerenim crnim detaljima.

slika 120 Modne blogerke: U susret letu

Cipelica-Štiklica (cipelica-stiklica.blogspot.com)

Ako ste u potrazi za savršenom haljinom inspiraciju možete pronaći na adresi Dubravkinog bloga “Love Style Magic”. Romantična i nežna, uvek tako in, bela boja pretočena je u savršenu haljinu sa detaljima u obliku cvetova.

slika21 Modne blogerke: U susret letu

Love Style Magic (lovestylemagic.blogspot.com)

Mint boja je definitivno boja broj jedan ovog proleća u blogosvetu i ako ste ljubiteljka trendova pravo je vreme da se zaljubite u ovu boju i da nabavite neki komad u toj boji. Marina sa bloga “Frashion by Marina” odabrala je maxi mintzelenu haljinu i upotpunila je kombinaciju sa večnim belim starkama i pilotskim naočarima.

slika32 Modne blogerke: U susret letu

Frashion (frashionbymarina.blogspot.com)

Mornarska kombinacija je zaživela na Marijinom blogu “My Little Fashion Notebook” kroz teget udoban i lep kombinezon, a cela kombinacija je obogaćena neobičnim detaljima poput torbe i kaiša.

slika41 Modne blogerke: U susret letu

My Little Fashion Notebook (mylittlefashionnotebook.blogspot.com)

Večiti teksas šorts, jednostavna majica u ljubičastoj boji i Tašnarijina torba u istoj nijansi, a sve začinjeno cvetnom maramom i pletenicama u kosi čine prelepu prolećnu kombinaciju. Pronaći ćete je na blogu “Butterfly Dreamer”.

slika51 Modne blogerke: U susret letu

Butterfly Dreamer (anastasija-stasha.blogspot.com)

Zorana je svoj rođendan proslavila u divnoj haljini srpske dizajnerke Ane Ljubinković u nežnoj boji sa belim biserima. Jedinstveno i upečatljivo.

slika61 Modne blogerke: U susret letu

Zorannah's Fashion Corner (www.zorannah.com)

Maxi haljine u nekoj od trendovskih boja sa upečatljivim nakitom instant stvaraju modne princeze. Uverite se i sami na Sanjinom blogu “Miss Sanya’s injection of fashion”.

Mesečni horoskop za avgust 2014: Lav

Lavovi će tokom avgusta uživati na kraljevski način, ali isto tako ne bi trebalo da ulaze u nepotrebne rasprave sa kolegama... i još ponešto...

slika7 Modne blogerke: U susret letu

Miss Sanya's injection of fashion (miss-sanya.blogspot.com)

Odelo za vrele letnje dane može biti i te kako neodoljivo i lepo ako odaberete, poput Branislave, šorts umesto pantalona i neku lepu pastelnu nijansu.

slika9 Modne blogerke: U susret letu

Divine World of Fashion (divineworld.blogspot.com)


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Ono što muškarce plaši u vezi sa seksom

Najveća briga muškaraca u vezi sa seksom je to da ga uopšte nemaju! Ipak, pored toga, njih plaši još nešto.

Massimiliano Giornetti govori šta je u trendu ove sezone

Belgrade street style

Sad nisam spreman za vezu

Neki muškarci nikad nisu spremni za vezu. Ili nisu spremni onda kad im se približimo, spremne da se predamo. Baš imam da im kažem nekoliko reči....