Behati Prinslu na naslovnoj strani “The Edit” magazina

Naslovnu stranu poslednjeg broja magazina “The Edit” krasi poznati model Behati Prinslu. U boho stilu, Behati je pozirala u odeći inspirisanoj sedamdesetim godinama, a za fotografije je bio zadužen Kris Kolins. Na fotografijama Behati nosi komade iz Valentino i Chloe kolekcije.

behati prinsloo the edit 2014 6 Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven behati prinsloo the edit 2014 2 Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven behati prinsloo the edit 2014 1 Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven

Darija Verbovi na naslovnoj strani “WSJ Magazine”-a

Kanadski model Darija Verbovi krasi naslovnu stranu septembarskog dodatka “WSJ Magazine”-a. U retro izdanju ona je pozirala u košulji, farmerkama i krznu. Fotografije je radio Džoš Olins. U poslednje vreme dosta angažovana, Darija se osim ove naslovne strane našla i u kampanjama za Celine i Mango.

Daria Werbowy WSJ Magazine September 2014 Cover Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven

Lui Ven u kampanji za Massimo Dutti

U poslednjoj kampanji za Massimo Dutti kolekciju za jesen-zimu našla se Lui Ven. Kolekcija je inače inspirisana stilom za jahanje. Ona je za potrebe editorijala ponela elegantne komade odeće iz poslednje kolekcije među kojima su džemperi, košulje, kaputi i čizme za jahanje.

massimo dutti equestrian 2014 fall winter campaign1 Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven massimo dutti equestrian 2014 fall winter campaign21 Modne vesti: Behati Prinslu, Darija Verbovi i Lui Ven

Mirjana Radojević

Editors choice