5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Kara Delevinj zaštitno lice novog parfema brenda Tom Ford

Britanski model Kara Delevinj uradila je set senzualnih fotografija za novu reklamnu kampanju brenda Tom Ford, za parfem “Black Orchid”, na kojima je pozirala gola fotografu Mariju Sorentiju sa bočicom parfema u rukama. Ovaj parfem u sebi sadrži note crne orhideje i začina, nalazi se u crnoj bočici sa prepoznatljivim zlatnim detaljima ovog brenda i glamurozan je i provokativan u isto vreme.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev tom ford Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Nova kolekcija modne kuće H&M

Nakon revije koja je održana u februaru, modna kuća H&M objavila je lookbook za jesenju Studio kolekciju za 2014. godinu. Fotografije ovog lookbooka krasi danski model Nađa Bender, koja se na njima pojavljuje u senzualnim haljinama, pomalo glomaznim odelima, džemperima i prevelikim jaknama.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev studio kolekcija Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev kolekcija Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Nina Dobrev pozirala za magazin “Alexa”

Popularna glumica Nina Dobrev pozirala je za poslednje izdanje lajfstajl magazina “Alexa” koji izlazi kao dodatak magazina “New York Post”. Zvezda serije “Vampirski dnevnici” na fotografijama koje je radio Randal Slavin pojavljuje se u predivnim damskim haljinama, dok je u intervjuu koji je dala za magazin između ostalog govorila i o tračevima da je bila u vezi sa Orlandom Blumom i Benom Mekenzijem.

modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev alexa Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev editorijal Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev modne vesti kara delevinj hm i nina dobrev intervju Modne vesti: Kara Delevinj, H&M i Nina Dobrev

Jasna Đorđević

Editors choice