Iako je njujorška Nedelja mode završena, novi značajni modni događaji stalno iskrsavaju.

Saznajte ko je novi urednik časopisa Maxim, kakva je nova kolekcija Marka Džejkobsa i pogledajte Sašu Lus na naslovnici časopisa SNC.

Kejt Lenphir postala nova urednica časopisa “Maxim”

kejt lanphir Modne vesti: Kejt Lenphir, Mark Džejkobs, Saša Lus

Glavni i odgovorni urednik časopisa Maxim od juče je jedna kreativna dama – Kejt Lenphir. Ovo je jedan od prvih novih angažmana, od kako je u februaru ove godine časopis preuzela kompanija Biglari Holding, u vlasništvu Sardara Biglarija, sa ciljem da časopis ponovo postane profitabilan. Podsećamo, Maxim od juna ove godine nije imao glavnog i odgovornog urednika.

Saša Lus na naslovnici magazina “SNC”

sasa lus snc Modne vesti: Kejt Lenphir, Mark Džejkobs, Saša Lus

Ovo je definitivno godina ruskog top modela, koja je do sada među brojnih angažmana učestvovala u kampanjama modnih kuća Dior i Versace. Sada se Saša Lus ponovo našla u centru pažnje, osvojivši naslovnicu časopisa SNC, uz poredivni modni editorijal fotografisan rukama fotografa Nikolaja Birjukova.

Uniformisano proleće u režiji Marka Džejkobsa

mark dzejkobs proilecna kolekcija Modne vesti: Kejt Lenphir, Mark Džejkobs, Saša Lus

Modni dizajneri su, iako nam tek sledi jesen, požurili da nam prezentuju svoje kolekcije za proleće naredne godine. Mark Džejkobs je na svojoj nedavnoj modnoj reviji u fokus stavio stilizovane uniforme, koje će biti pravi hit 2015. godine.

Jasna Stanić

Editors choice