Prikupljanje novca za Obaminu (Barack Obama) kampanju ima jednu novinu. Naime, akcija je delom poverena glavnoj urednici svetski poznatog magazina “Vogue”, Ani Vintur (Anna Wintour). Ona je pozvala imućne donatore na večeru u Njujorku, koju organizuje 14. juna zajedno sa Prvom damom Amerike, Mišel Obamom (Michelle Obama) i Sarom Džesikom Parker (Sarah Jessica Parker).

Ovo je još jedan događaj u nizu kojim će se izabrati “obični” ljudi kako bi večerali sa “moćnicima”. Anino učešće neće narušiti razne mitove o njoj. Iako su neki možda fascinirani njome, oduševljeni su na način kao što bi ih oduševili leopard ili gepard – voleli bi da im priđu, ali znaju da se to neće dobro završiti.


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice