Poznati brend sportske opreme Adidas predstavio je najlakšu patiku za trčanje “AdiZero Feather 2”. Ova obuća sportistima omogućava da budu brži i da poboljšaju svoj sportski učinak. Muška patika je teška samo 190 grama, a ženska neverovatnih 160. “AdiZero Feather 2” u đonu sadrži posebnu miCoach šupljinu u koju se može umetnuti novi miCoach SPEED CELL™. Ovaj uređaj snima čak do osam sati treninga, uključujući razdaljinu, brzinu, tempo, vreme, i drugo, a omogućava i da se lični podaci razmenjuju na društvenim mrežama i porede sa drugim sportistima.

Muska patika Modni zalogaj: Najlakše patike za trčanje

Muški model udobnih Adidas patika koje omogućavaju ravnomeran prenos energije tokom trčanja

Zenska patika Modni zalogaj: Najlakše patike za trčanje

Ženski model najlakše obuće za trčanje - dugotrajne i izdržljive

Pozitivne karakteristike patike “AdiZero Feather 2” potvrđene su modelom “AdiZero Prime”, laganim sprint patikama, koje su na ovogodišnjim Olimpijskim igrama nosili vrhunski atletičari Johan Blejk (Yohan Blake), Džesika Enis (Jessica Ennis) i Tajson Gej (Tyson Gay).

Izvor fotografija: Headline.co.rs, Google


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice