Milion fanova

Kako bi proslavio postignut broj fanova na Facebooku, čak milion, Majkl Kors (Michael Kors) objavio je video koji obuhvata priču njegove uspešne karijere. On niže uspehe, od lansiranja modne kuće 1981. godine, preko naslovnica za modnu bibliju “Vogue”, pa sve do danas. Uživajte u pogledu na uspeh modnog genija!

Istina ili izazov?

Osim što dominira na muzičkoj sceni, pop diva Madona (Madonna) ne prestaje da fascinira ni modni svet. Nedavno je prikazana nova reklama za parfem pod nazivom “Truth or Dare”. Plavokosa pevačica ne prestaje da zrači svojim seksepilom i samopouzdanjem. Kako vam se dopada ovaj reklamni spot?

Zvezda naslovnice

Australijsko izdanje magazina “Vogue” donosi magičan editorijal i sjajnu naslovnicu sa Džoan Smols (Joan Smalls). Zavodljiva manekenka pozirala je ispred objektiva Nikol Bentlej (Nicole Bentley). U elegantnom izdanju osmišljen je čitav editorijal, dok ne stigne ceo izveštaj o tome uživajte u naslovnici.

VA0512cover HR 700x951 Modni zalogaji: Milion fanova i moderni gladijator

Lepota ispred objektiva

Kada Karl fotografiše

Ispred objektiva Karla Lagerfelda (Karl Lagerfeld), u editorijalu za magazin “Numéro Homme”, našao se maneken Bendžamin Idem (Benjamin Eidem). Ukoliko vas inspirišu crno-bele fotografije, sasvim sigurno ćete uživati u ovom muškom editorijalu. Evo i zašto.

Benjamin Eidem Karl Lagerfeld Numero Homme 02 Modni zalogaji: Milion fanova i moderni gladijator

Moderni gladijator


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice