1/2

Konkurs za Najlepše lice Srbije danas trajao je od oktobra, a za samo četiri meseca dobili smo neverovatnih 3.000 fotografija devojaka.

U prvi krug izbora ušlo je deset devojaka, a čitaoci su izabrali svojih pet miljenica.

Pobednicu Dragoslavu Knežević izabrao je stručni žiri koji su činili: predstavnik agencije FOX Marko Nikolić, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević, fotograf Dejan Milićević, muzički producent Marko Kon i članica Red Passion grupe Marija Ranisavljević.

Iako našoj Dragoslavi – Daci svet modelinga nije nepoznat, priliku da snimi profesionalni foto editorijal u kome je glavna zvezda još nije imala.

Na snimanje je došla potpuno opuštena, bez imalo treme, kao da je rođena da stoji ispred objektiva, a kako nam je fotograf Dejan Milićević rekao Daca je pravi profesionalac. Isti utisak imao je i stručni tim agencije Fox, koji se pobrinuo da naša pobednica izgleda kao da je sišla sa naslovnice Vogue-a.

img 2827 Najlepša devojka Srbije Danas u ulozi foto modela

Pored studija ekonomije koje su joj prioritet, ova 22- godišnja devojka, uživa u modelingu, ali i spremanju kolača. Kako kaže, ne uživa preterano u poslasticima zbog linije, ali joj ipak pričinjava zadovoljstvo da pravi slatkiše za one koje voli.

Pored toga što zaobilazi ugljene hidrate, Daca kaže da je za njenu liniju najzaslužnija fizička aktivnost, a posebno ističe plivanje, koje je očigledno privlači zbog ljubavi prema moru, o kome priča sa ushićenjem. Kaže da se privatno ne šminka, da presu za kosu i figaro vidi samo kad se fotografiše, a inače odmah nakon pranja vezuje kosu i tako pravi prirodne talase.

Editors choice