Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

On nije Taj

On nije Taj

Ovo su samo neke od surovih (srećnih) teza da On nije Taj. Prihvatite ih oberučke i glavu gore!

Maniri su napustili objekat

Ne koštaju ništa, a mnogo vrede – maniri. Ukoliko vaš dragi retko koristi reči – “Izvini” i “Hvala”, poruka je jasna – ne zaslužuje vašu pažnju. Zahvaliti se ne znači pokoriti se. Isto tako kada izgovori ove dve magične reči, podrazumeva se da to iskreno i misli. Siguran su znak poštovanja, koje treba da bude intenzivno u svim fazama vašeg odnosa.

tumblr ltlc366uik1qh1z3go1 500 On nije Taj

Ti tako nisi Taj

Pripisivanje uloga koje nam ne stoje

Poverenje se zaslužuje i ne postoji ništa gore od poljuljanog dostojanstva (ne daj Bože, izgubljenog), kada se pretvorite u ljubomornu i nesigurnu osobu, a to, sasvim sam sigurna, ne želite da budete, imate osećaj kao da vaš život ne pripada vama. Zato, ako često igrate ulogu nesigurne osobe, onda – sorry, baby, but you’re not the one.

Stop sitnim iznenađenjima

To što volimo poklone i iznenađenja u vidu cveta, romantične večere i lepe tašne ne svrstava nas u kategoriju sponzoruša. Lepo je kada te maze i paze. Pokloni su nam bitni. Pažnja nam je bitna. I to je ljubav. Dovoljno je reći da ukoliko je dajemo treba da se ceni, i da se vrati makar u onolikoj meri koliko je i poklonjena.

Umesto osmeha suze

Suze, ali samo od sreće. Ukoliko ste više tužne nego srećne u emotivnoj vezi igrate u pogrešnom filmu. Uostalom, ništa ne traje večno. Imate jedan život, bilo bi lepo da ga živite u zadovoljstvu koliko god je to više moguće.

Kada ne voli tvoje mane

Svako od nas definiše ljubav po svome, složićete se da ona nije samo “cveće i proleće”, pošto ni mi sami nismo. Ako vas voli u svakom izdanju i postupku, onda ste vi prava srećnica.

Podsmeva se tvojim snovima

Kako mi žene volimo da maštamo, a tek kad ostvarimo sve te snove kako znamo da uživamo u njima. Rođene smo takve da u svemu što radimo tražimo najbolji efekat. Bilo da je to šminkanje, kuvanje, posao ili veza. Ako vas pak, vaša “jača” polovina u tome ne podržava i smeje se vašim snovima i ciljevima, mislim da treba da mu kažete “Au revoir”, pre nego što postanete uspešan advokat, psiholog ili možda pisac.

Nezadovoljne i na onim poljima

Momci, u krevetu nije sav vaš svet, postoji i naš! Sebičnost nikada nije bila na ceni, pa ni u seksu.

Nedovoljno zreli za nove korake

Ne živimo samo za danas. Ponekad jednostavno uživamo u planiranju budućnosti. Recite to njima i nestaće dok trepnete. Pokušajte da ga vežete pre nego što pomenete tu reč na slovo B. Kada bi oni samo znali da nama to nije sve na svetu. Mi žene volimo da smo samostalne, uspešne i zadovoljne sobom. Možda ima istine u onome da sa ozbiljnim vezama za nas život počinje, a za njih prestaje.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice