1/2

Impact Hub Beograd i “Kad Ona Vodi” realizuju program “Žene: Preduzetnice” u cilju podrške uspeha preduzetnica i žena sa startap scene u Srbiji. Istraživanja na međunarodnom nivou dokazuju da startapi i kompanije u kojima su žene na vodećim pozicijama dostižu veći uspeh i znatno doprinose rastu ekonomije. Međutim, podaci govore da osnivačice mnogo teže od osnivača pristupaju investicijama i finansijama potrebnim za rast. U Srbiji, žene se u sve većem broju odlučuju da započnu sopstveni biznis i u Impact Hub-u smo svedoci njihovih pozitivnih rezultata, posebno u razvijanju odnosa sa kupcima/korisnicima i kreiranju proizvoda/usluge. Međutim, često zbog nedostataka odgovarajuće podrške, njihovi obećavajući začeci se teže razvijaju.

“Žene: Preduzetnice” program se odvija kroz mesečne panele/radionice na kojima preduzetnice iz Srbije, regiona i šire govore o svojim direktnim iskustvima u vođenju biznisa, u dostizanju postavljenih ciljeva, u osvajanju tržišta. Panelistkinje iznose svoje izazove, kao i male i velike uspehe ohrabrujući sve nas da istrajemo u onome za šta smo se opredelili.

Sedmi po redu panel “Žene: Preduzetnice”, koji će se održati 7. Decembra od 18 časova u prostorijama Impact Hub-a Beograd u Makedonskoj 21,  ima za temu “Od Početka Do Rasta”. 

zene preduzetnice najava Program Žene: Preduzetnice  ohrabrivanje i podrška žena na startap sceni Srbije

Editors choice